Vælg en side

De 3 vigtigste pointer:

Opfordring til, at alle møder op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.

Opfordring til så vidt muligt at afholde aktiviteter, herunder sociale arrangementer, inden for mindre og faste grupper/hold, hvor dette kan gøres som en naturlig del af aktiviteten.

Opfordring til så vidt muligt at aflevere og hente børn udendørs. Forældre og andre voksne opfordres endvidere til at holde afstand. Afstandsanbefalingen gælder ikke udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter

Velkommen til BMI

Beder-Malling Idrætsforening

Dit motionsfællesskab i lokalsamfundet.

BEDER-MALLING IDRÆTSFORENING

BMI er for dig!

Vi har over 20 forskellige spændende aktiviteter med hver deres speciale. Alt fra brætspil, e-sport, badminton, tennis, gymnastik, håndbold, fodbold, basket, fitness, spinning, badminton, volleyball, skydning, petanque, krolf, løb og motion, orienteringsløb, crosstraning, basket, atletik og bueskydning.

Vi har også områdets bedste frivillig Cafe, hvor du kan blive en del af et helt unikt fællesskab. Café Klubånd er det nye moderne forsamlingshus i Beder og Malling, hvor du kan være med til aktiviteter på tværs af sport og kultur.

BESØG AFDELINGERNE

Herunder kan du se afdelingerne – giv dem et besøg og se hvad de har at byde på.

Kom & vær med

Nye i byen?

Beder-Malling Idrætsforening er lokalområdets idrætsforening. BMI har omkring 3.400 antal medlemmer, som er fordelt på 16 afdelinger og aktiviteter, hvilket dermed gør BMI til en af de største idrætsforeninger i Århus Kommune.

Med de mange afdelinger og aktiviteter er der en bred vifte af muligheder for idrætsorienteret socialt samvær. BMI holder til i Egelund Idrætscenter, som ligger mellem Beder og Malling, 12 km syd for Århus. Derudover tilbyder BMI aktiviteter på både Beder og Malling skole.

Seneste nyt fra afdelingerne

Tak til sponsorerne – uden jer, ingen forening!