BEVAR CAFÈ KLUBÅND
I Café Klubånd oplever vi lige nu en stor efterspørgsel på vores arrangementer fra jer, og det er super skønt:-)
Det betyder, at vi har brug for flere hænder i Cafeen, da nogle af vores dygtige frivillige desværre har måtte stoppe. Vil du være med til at bevare vores frivillig cafe i Beder-Malling Idrætsforening, og være en del af et fedt fælleskab i alle aldre, så skriv til cafeklubaand@outlook.dk. Det kræver blot, at du hjælper 1-2 gange om måneden, og du bestemmer selv, om det skal være til hverdag eller i weekenden. Og du/I må meget gerne melde jer som par/familie/team, så I er flere på sammen ad gangen. Det kan kun anbefales:-)
Derudover mangler vi en frivillig arrangementkoordinator i Cafe og Event. Har du lyst til at hjælpe os med at håndtere de mange bestillinger til arrangementer, julefrokoster, fællesspisninger og andet. Og har du lyst til at være med til at sætte dit præg på udviklingen af Café Klubånd, så skriv til os på cafeklubaand@outlook.dk
Vi mangler også hurtigst muligt nye lønnede ungmedarbejder i køkkenet. Så er det dig, eller kender du en dygtig ung fra 18 år, som mangler et fritidsjob, så skriv til os på cafeklubaand@outlook.dk.