Café Klubånd og BMI byder hver måned på Familie Søndag i Egelund, hvor vi åbner dørene til spændende aktiviteter. Konceptet er for alle i Beder og Malling og omegn, og det kræver ingen tilmelding. Man dukker bare op og betaler i døren til en familie venlig pris.

Næste familie søndag er den 28. Oktober kl. 10.00-12.00, hvor vi omdanner hallerne til Nerf Gun Battle field:-)

Café Klubånd og BMI glæder sig til at byde velkommen til næste Familie Søndag den 28. oktober kl 10.00-12.00, hvor den står på Nerf Gun battle for børn og barnlige sjæle (læs forældre er også velkommen).

Medbring din egen Nerf Gun og sikkerhedsbriller er påkrævet for at deltage. Vi har nerf gun skudene (de blå).

Denne søndag deler vi BMI hallen op i to dele, hvor de yngste dyster i den ene og de ældste i den anden. Forældre og børn dyster i små hold på tid afhængig af, hvor mange som deltager. Og mon ikke der er præmier på spil:-) Pris 25 kr. pr deltager- betales ved indgangen. Ingen tilmelding.

Bring din indre krig frem og kom og dyst med andre i Beder og Malling:-) Vi runder af med fælles frokost i Café Klubånd.

Følg med på facebook og hjemmeside i oktober, hvor der kommer mere information. Kom med dit bud på aktivitet til familiesøndag til cafeklubaand@outlook.dk.