Generelt om medlemskab
I hovedforeningen BMI er det således, at man skal have en brugerkonto for hver afdeling, man er medlem af. Det betyder, at man ikke kan bruge sin konto fra en anden afdeling i forbindelse med Fitness, og det betyder, at det er nødvendigt at blive indmeldt og registreret som bruger i BMI Fitness, før man kan deltage i foreningens aktiviteter.
Indmeldelses- og registreringsproceduren kan forekomme noget omstændelig, men vi håber, at denne vejledning kan guide gennem processen. Hvis man støder på problemer, er man meget velkommen til at kontakte BMI Fitness – brug Kontakt på hjemmesiden.

Indmeldelse og registrering
Log på online-booking – Oprettelse af medlem –  
https://bmi.halbooking.dk/proc_bruger.asp. Vælg Standard under Vælg medlemsgruppe og følg ellers vejledningen på skærmen. Man vil så få tilsendt en mail med BrugerID og den selvvalgte Adgangskode.

Man er nu oprettet som medlem/bruger i hovedforeningen BMI og skal så vælge afdeling – i dette tilfælde Fitness. Det sker ved, at man klikker på Fitness i den øverste sorte bjælke.
Derved sendes man til en side med Velkommen til BMI Fitness, og her klikker man på Medlemskaber i den midterste hvide linje. Man skal så vælge, hvilket abonnement man ønsker. Klik på Antal/Periode.

Efter at have valgt abonnementstype/varighed kan man booke en instruktørtime. Klik på Book en instruktør og vælg mellem de tider, som instruktørerne har lagt ud. Man mødes med instruktøren i Fitness-lokalet – se på hjemmesiden, hvor det er – og nøglekortet, der giver adgang til lokalet, vil blive udleveret i forbindelse med instruktørtimen.

Vi anbefaler, at man får lavet et individuelt tilpasset træningsprogram i samarbejde med en instruktør og samtidig bliver instrueret i korrekt brug af Fitness’ maskiner, så man får det bedste udbytte af træningen og undgår skader ved uhensigtsmæssig brug af udstyret.

Og så er man godt i gang. Velkommen i klubben :o) 

Forlængelse af abonnement.
Gå til Fitness-afdelingens side:
https://bmi.halbooking.dk/proc_klippekort.asp?tilafd=2. Log på med BrugerID og Adgangskode. Man køber det ønskede abonnement ved at klikke på Antal/Periode.