Fredag den 27. Januar kørte for snart 20. gang 52 pigespillere i bus mod Uhre, hvor fodboldturneringer og masser af sjov og socialt samvær ventede forude.

Da vi ankom til Uhre skole blev alle pigerne indkvarteret i klasseværelser – herrertrænerne fik fornøjelsen af at sove sammen i børnehaveklasseværelset sammen med Mads og Mette bøgerne, så de fik en fornemmelse af at tiden havde stået stille siden deres egen skolegang 😉

Pigerne hyggede sig med lidt x-faktor og spil inden de blev puttet i soveposerne, så de kunne være friske til en lang lørdag.
Lørdag klokken 8.10 var der afgang mod Brandehallen og U11 og U12 pigerne startede deres puljer op i en U12 turnering hvor det ene af U12 pigeholdene endte med at sikre sig guldet i A-finalen.
U14 og U12pigerne spillede en U14 turnering om eftermiddagen og her fik U14 pigerne en flot 2. plads i B-finalen, mens det var U12 pigerne, der overraskede med at vinde endnu en guldmedalje i A-finalen.
U18 pigerne havde en lørdag med gode kampe hvor vi kan fremhæve at de vandt over drengehold og fik en sølvmedalje med hjem.

Da vi kom retur til skolen var der traditionen tro flæskesteg, sovs,Rødkål og kartofler og desserten bestod af ligeså mange vafler med is som vi kunne spise. Aften gik med mere fodbold i salen sammen med drengene fra andre hold, der også var indkvarteret på skolen og ellers var de fleste vist så trætte at det var nogenlunde ro inden 23!

Søndagen fortsatte pigerne med flere forskellige turneringer. U11 pigerne endte deres turnering med en flot 2. og 3. plads og U12 pigerne endte deres U13 turnering på en 3. og 4 plads. U14 pigerne fik en ekstra turnering da de trådte til pga afbud i en U13 drenge turnering på store mål. Pigerne virkelig gav drengene kamp til stregen og vandt flere kampe hvilket drengene tydeligvis havde det lidt stramt med. Det blev desværre ikke til en medalje, men det var meget tæt på.

U18 pigerne sluttede turneringen af med utrolig flot spil – masser af mål og en kampgejst som fik de yngre piger til at sige at sådan vil de også gerne spille når de bliver større. Den sidste kamp var utrolig spændende – bagud med 3-0 og alligevel vandt de 3-4 så sejt og guldmedaljen var meget velfortjent.

Alle vores trænere gjorde sig også positiv bemærket – Danny fik en velfortjent hæder som en god træner. Michael for vel nok den mest “engagerede” træner – jer der var med ved hvad der menes! Og Tenna for hendes motiverende og gode indsats overfor pigerne.
Søndag var der også til til en tur i svømmehallen og desuden var der arrangeret fælles mexicansk frokost for BMI så alle blev godt mætte.
Vi siger tak for en kanon weekend med mange gode kampe, masser af medaljer, kampgejst, hygge og grin. Tak til tovholder Anne Andersen der har styr på det hele – tak til hovedforeningen og støtteforeningen for tilskud – uden disse tilskud ville egenbetalingen være noget højere.

Vi håber at vi næste år kan få overbevist drengene i BMI om at det er er super godt stævne og at vi på skolen kunne have det rigtig sjovt sammen med mulighed for at lave et endnu bedre sammenhold mellem pige- og drengeafdelingen.

Af: Pia Skov Kristensen