Han har spillet i AGF, siden han var 11 år, og nu har den tidligere BMI-spiller Jacob Trenskow og AGF netop fået papir på hinanden frem til udgangen af 2019.

Den 17-årige Malling-dreng Jacob Trenskow har – sammen med blandt andet Christian Tue, der nu spiller i FC Midtjylland – siden han var lille spillet fodbold i BMI. Han var en del af den meget talentfulde 2000-årgang, som blandt andet oplevede i 2010 at vinde over Barcelona og dernæst vinde hele turneringen ved Aarhus Football Festival. Vil træne og spille med Superliga-holdet Som 11-årig skiftede han til AGF, hvor han senere tegnede en kontrakt, som i dag er blevet forlænget, så han skal være i AGF det næste halvandet års tid. Jacob Trenskow, der spiller offensiv midtbane på AGF’s U19-hold, fortæller i en artikel på AGFs hjemmeside i forbindelse med kontraktunderskrivningen, at han allerede har sat sig selv et nyt mål:
– Det er min store ambition at få mulighed for at træne og spille sammen med Superliga-holdet, og det håber jeg, at jeg kan opnå med hårdt arbejde både på og udenfor banen, siger han til hjemmesiden. Stolt BMI-formand For BMI Fodbolds formand Lars Jensen er det stort, at endnu en BMI-spiller er med hos de helt store hold: – Jeg er stolt over, at vi som breddeklub også kan levere spillere til de største danske hold. Det er så fortjent, at Jacob nu har opnået kontraktforlængelsen. Jeg har kendt ham i alle hans fodboldår, og han er en fantastisk teknisk og begavet spiller, og så er han 100 pct. dedikeret til fodbolden. Det er så fortjent, siger han. Læs om Jacobs kontraktforlængelse på AGFs hjemmeside her