BMI HÅNDBOLD STØTTEMEDLEMSKABER 2020

Corona har ramt hele idrætsdanmark og også BMI Håndbold. Alle medlemmer, frivillige og bestyrelse knokler for at opretholde de udlagte retningslinjer, hvilket gør, at vi nok skal komme på den anden side sammen! 

I BMI Håndbold har Corona blandt andet påvirket vores mulighed for diverse indtægter, herunder vores årlige lotterisalg, som er en væsentlig del af de indtægter vi bruger på diverse aktiviteter til vores medlemmer. 

Det er vi utrolig kede af, men glæder os over at se de mange spillere og trænere, der stadig holder gang i klubben. 

Vi arbejder i øjeblikket på at søge midler og tænke i alternative baner, for at kunne sikre de samme gode rammer og aktiviteter i næste sæson. Derfor rækker vi ud til alle vores fantastiske medlemmer og andre i lokalmiljøet. 

I den forbindelse har vi oprettet “BMI Støttemedlemskaber” som gør, at du kan støtte vores lokale håndboldklub med 100,- 

Du køber et støttemedlemsskab ved blot at overføre 100,- til klubben på MobilePay og noterer “Støttemedlemskab” på overfrøslen. 

Vores MobilePay nummer er: 141714 

Vi håber at mange af jer har lyst til at bakke op om hele Beder Mallings håndboldklub og som en lille tak vil vi opsætte et banner med navne på alle støttemedlemmer i hallen 🙌

Vi ses i hallen!