Solen skinnede og humøret var højt da U14 drengene fra BMI/Odder Alliancen var til Beach Håndbold stævne lørdag den 9. juni i Skæring.

Banen i Beach Håndbold er ca. halv størrelse af en indendørs håndboldbane og spilles i sand, hvilket selvsagt gør det umuligt at drible. Bolden er en blød gummibold som er nem at holde om.  Der er 5 spillere på banen fra hvert hold. Scoring af målmand tæller 2, ligesom scoringer på vip og piruetter (spilleren sætter af med samlede ben og drejer 360 grader rundt) også tæller 2.

Det er et hurtigt spil hvor en føring hurtigt kan indhentes. Det er også udmattende at løbe i sand, så der er mange udskiftninger.

Vi spillede 3 gode kampe og var kun 1 mål fra at tage førstepladsen. Et langt udkast til allersidst fra målmand Tobias ”Bager ” Jakobsen var på vej i mål, men en halv meter før målstregen, rammer den en sandbunke som fuldstændigt ændre retningen på bolden, så den hopper forbi.

Vi havde en god dag på stranden, og den hjemmebagte kage hjalp til med at holde energidepoterne fyldt op. Drengene sluttede af med den dukkert i havet.

 

Af: Jesper Østergaard, træner i BMI / Odder Alliancen.