Til den kommende sæson er vi i BMI håndbold stolte af at kunne præsentere DHF’s Trille Trolle koncept for U4’erne (årgang 2014 & 2015)

De to små skovtrolde Trille og Trolle er klar til at indtage BMI håndbold. De to trolde disker op med små, sjove eventyr, der tryllebinder børnene til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.

’Trille og Trolle i underskoven’ er et magisk eventyrunivers, som ved hjælp af små troldehistorier, specieludviklet musik og troldematerialer skal skabe en unik legeplads for de mindste børn og deres forældre i håndboldhallerne.

Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor og far skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. Dvs. at de selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser.

Udover at give børnene og deres forældre en fælles og forrygende oplevelse, styrker ’Trille og Trolle i underskoven’ børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin.

Læs mere om ’Trille og Trolle i underskoven’ på www.dhf.dk/underskoven

Virker ’Trille og Trolle i underskoven’ som noget for dig og dit barn, – så hold øje med BMI håndbolds side i fællesbladet, vi regner med at starte op slut september/start oktober.