Corona og BMI

Opdateret d. 13. januar kl. 22:05

Al indendørs idræt aflyst frem til søndag den 7. februar 2021

Fra onsdag den 9. december resulterer nye restriktioner fra myndighederne i aflysning af al indendørs idræt i Egelund Idrætscenter. De er blevet forlænget flere gange og løber nu frem til og med 7. februar.

Tjek hos din egen sportsgren hvordan den kan være påvirket af denne ændring.

Derudover afvikles der virtuelle aktiviteter på vores Facebooksidehttps://www.facebook.com/bedermallingif.

Retningslinjer for færdsel i Egelund Idrætscenter

Krav om mundbind

Fra mandag den 26. oktober ramte nye restriktioner foreningslivet og idrætten, og I Egelund Idrætscenter betyder det følgende:
Fra torsdag den 29/10 er der krav om mundbind de steder, hvor offentligheden har adgang, og det gælder Egelund idrætscenter for alle over 12 år.
Kravet om mundbind gælder frem til 2. januar 2021. Mundbindet må tages af, når man starter sin træning. Mundbindet skal på igen, når man er færdig med træningen.

Ændret forsamlingsforbud

Forsamlingsforbuddet er fra mandag den 26/10 sænket til 10 personer. Grænsen er dog stadig 50 personer for idræts- og foreningsarrangementer uden overnatning for børn og unge under 21 år. Alle sportsgrene/afdelinger med voksenhold sender information ud til deltagere på voksenhold om, hvad det betyder for de kommende træninger. Følg information på facebook og hjemmeside www.bmi-egelund.dk.

Klæd så vidt muligt om hjemmefra

I BMI anbefaler vi, at alle sportsudøvere/deltagere møder omklædt og går i bad hjemme. Der er mulighed for at benytte omklædningsfaciliteter, såfremt det er nødvendigt. Vær opmærksom på skiltning ift. forsamlingsforbud og antal personer i lokalerne.

Undgå nødvendig ophold i hal og svømmehal

I BMI anbefaler vi alle forældre at undgå at opholde sig i hal eller svømmehal under træning. Såfremt det er nødvendigt at befinde sig i Idrætscentret under barn/børnenes træning, så anbefaler vi, at I benytter jer af lokalet i Café Klubånd. Der må sidde 40 personer med afstand, og der står rengøringsartikler fremme, så I kan spritte bord og stole af efter brug. Har I små børn på hold, hvor forældre normalt deltager, så bliver der sendt information ud om reglerne for jeres deltagelse.

Tjek altid om din afdeling har særlige regler

Der kan være specielle regler for nogle afdelinger i BMI. Har du planer om at overvære eller deltage i aktiviteter, bør du derfor altid tjekke op hos den respektive afdeling, om der skal tages særlige hensyn. Her vil vi henvise til at tjekke deres afdelingshjemmesider eller Facebooksider, hvor sådan information typisk vil være beskrevet.
I skrivende stund gælder det bl.a. Svømning og Fitness.

Spørg endelig

Har du spørgsmål til regler og rammer for din sportsgren, så kontakt bestyrelsen for den pågældende aktivitet- se hjemmesiden. Har du generelle spørgsmål til faciliteterne i Egelund, så kontakt vores foreningsudvikler Christine Winding-Lauritzen, cwl@bmiegelund.dk eller 2012 86 88 i al træffetid (kl. 8-16).

Se informationsmateriale fra Sundhedsstyrelsen om at træne udendørs

Nyttige links

Nyttige links