🙋‍♂️Nyt fra BMI Fitness💪

Vi åbner op for vores udendørs crossfit i næste uge 🤗. Der vil være træning tirsdag, torsdag, lørdag og søndag 😅.

Træning tirsdag og lørdag vil være forbeholdt vores eksisterende crossfit hold, kommunikation og tilmelding omkring disse træninger vil foregå i den interne gruppe på Facebook. Torsdag og søndag, sker tilmelding gennem halbooking. Der vil træningerne være forbeholdt dem som normalt træner inde i centeret.

Der vil være et maks på 10 deltagere, der vil være håndsprit og tingene vil blive sprittet af efter endt træning. Der vil være afstand, og opstillet en form for træningsstationer. For at kunne booke på halbooking, skal man have et aktivt medlemskab i BMI fitness. Tilmelding efter først til mølle princippet kan ske fra mandag D. 27/4.

Træning tirsdag kl 17-18. Torsdag 17-18. lørdag 9.15 – 10.15 og søndag 10-11. (TILMELDER MAN SIG, FORVENTES DET OGSÅ AT MAN KOMMER, DA DER ER SÅ FÅ PLADSER). Der er en prøveperiode på to uger for dette tiltag. Derefter evaluere vi på hvordan det skal fortsætte. Om der overhovedet er interesse for så mange træninger på en uge.

Skulle der opstå nogle spørgsmål, er man velkommen til at skrive formand for BMI Fitness, Marc Lysdahl på: Marc.lysdahl@gmail.com