“Kom og vær med” – Aros Forsikring støtter BMI

Som familiens bedste forsikringsselskab vil Aros Forsikring gerne være med til at skabe nogle rammer, som kan øge trivslen for børn og voksne. Derfor støtter vi BMI. Sporten forener nemlig ikke kun familier over flere generationer, men styrker også børn og ældre – både sundhedsmæssigt og socialt. 

Samarbejdet går nemlig i alt sin enkelthed ud på, at BMI-medlemmerne booker et forsikringsmøde med Aros Forsikring. Så kvitterer Aros Forsikring med et økonomisk tilskud til BMI – og fordelen er, at BMI helt selv bestemmer, hvad pengene skal gå til.

For Aros Forsikring er det nemlig vigtigst, at det skal blive sjovere at være en del af BMI og samtidig støtte op om alle de fantastiske frivillige ildsjæle, der gør en forskel i BMI.

Vil du støtte din sportsklub, så ring til Simon eller Thomas og få et forsikringstjek, hvor I sammen kan  vælger de dækninger – der passer til dig og dit liv.

Læs mere om Aros Forsikring…

Simon Madsen
Assurandør
Tlf. 8734 5045
E-mail: sma@aros-forsikring.dk 

Thomas Christensen 
Assurandør
Tlf. 8140 0208
E-mail: tch@aros-forsikring.dk

Har du og dit barn en Ulykkesforsikring?

Ulykkesforsikringen dækker stort set alle former for sport – også de mere risikable. 

Behandlingsudgifter:

Får du en skade, der kræver ekstraordinær genoptræning, dækker vores ulykkesforikring op til 10 timers behandling ved kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut, akupunktør, og hvis du har behov for psykologisk krisehjælp.

Psykologisk krisehjælp

Er du ude for en traumatisk hændelse, der giver dig psykisk lidelse, hjælper vi dig på vej mod helbredelse.
Vores Ulykkesforsikring inkluderer op til 10 timers behandling hos psykolog, så du har bedste mulighed for at bearbejde hændelsen.

Dobbelterstatning

En alvorlig skade er ikke kun fysisk hæmmende – den kan også være økonomisk skadende. Derfor får du hos Aros Forsikring udbetalt dobbelt erstatning, hvis du får en skade med varige mén på 30% eller derover. Denne fordel udløber, når du bliver 65 år – men du beholder din Ulykkesforsikring.

Din alder spiller ingen rolle

Din Ulykkesforsikring udløber ikke, selvom du bliver ældre. Du skal ikke tænke på, om du skal betale mere
for en ny, eller om du får værre vilkår. Uanset din alder vil du få samme erstatning udbetalt, hvis der skulle ske dig noget.