Kære medlemmer i alle BMI’s afdelinger.

Hvert forår har vi i BMI Løb & Motion et arrangement, hvor vi fejrer forårets komme.
I år er det lørdag den 6. april kl. 10.00. Vi mødes på P-pladsen ved Fløjstrup Strand (kør ind forbi Mariendal Strand til P-pladsen).

Den dag skifter vi også til vort sommerprogram, og vi løber på vore kendte ruter i skoven. Men helt særligt i år vil vi invitere jer, jeres familier, naboer og venner til at være med denne dag. Man behøver ikke at løbe langt eller hurtigt – der er plads til alle.

Vi sørger for, at alle bliver fulgt rundt i skoven i grupper, der passer til netop jeres tempo – man kan for den sags skyld også vælge at vandre. Den længste distance er 10 km, og der er mulighed for alle distancer derunder. Og der skal ikke præsteres bestemte tider. Det er fint at løbe hurtigt, men det er faktisk vigtigere, at nyde en tur i skoven, hvor vi – erfarne løbere – deler ud af vores glæde ved at bruge naturen til motion og samtidig kan I opleve det stærke sociale sammenhold, vi har i afdelingen.

Når løbet er slut, deler vi historier med hinanden. Vi køber nogle poser rundstykker og håber, at der bliver nok til alle. Vi vil bede jer selv at medbringe kaffe/te, eller hvad I har brug for at drikke. Husk også en varm, tør bluse til at tage over sig bagefter. Og de, der har lyst til et havbad, skal have et håndklæde med.

Vi glæder os til at være sammen med jer.
Med venlig hilsen
BMI Løb & Motion