Vælg en side

Multisport og Barselsaktiviteter

Kom og prøv BMI’s mange aktiviteter på tværs af idrætter

Kom og vær med

I BMI har vi startet nye mulitsports aktiviteter for dig, der synes det er fedt, at prøve forskellige aktiviteter fra gang til gang.

I BMI har vi startet nye tværgående aktiviteter op for barslende og ældre om dagen og for kvinder + 30 om aftenen. Vi starter op i uge 33. For alle aktiviteter er der 1-2 gratis prøvegange- bare duk op eller meld dig på Motivu.dk Læs mere her.

Idræt om dagen: Hver mandag kl.10-12.

Vi starter med fælles opvarmning, derefter fordeler vi os ud på aktiviteter i hallen eks. Skumtennis, Indendørs curling, dans, floorball. Vi runder af med kaffe i Cafeen. Tilmelding sker her start uge 32: 

Barselscafe, barselsbold, højskole og Momfit: Når man er på barsel er det vigtigt med et godt lokalt netværk og aktiviteter, hvor man kan mødes og holde sig aktive og blive inspireret.  I samarbejde med Beder-Malling Bibliotek tilbyder vi spændende oplæg og netværks arrangementer. Hold dig opdateret på siden her og Facebook gruppen Barselsliv. 

Vi har to faste barselshold:

Barselsbold for fædre: Tirsdage kl. 10-12 på bane 1-2 bag kunstgræsbanen. Hyggebold og frokost i Café Klubånd. Følg med i Facebook gruppen her:

Momfit: Crossfit inspireret træning, der tager udgangspunkt i, hvor dit nivaeu er og hvad du kan. Torsdage kl. 9-10. Vi runder af med hygge og kaffe. Tilmelding sker her: 

Multisport for kvinder: Et fedt trænings fællesskab for kvinder, der gerne vil dyrke forskellige sportsgrene sammen med andre. Få sved på panden og grine sammen. Det er hver torsdag kl. 20-21.30 på Malling Skole, Store sal (ved parkeringspladsen). Følg med i facebokgruppen her.

Sponsorer

Tak til vores sponsorer – uden jer, ingen forening!