Siden 1978 har det været muligt at svømme i Beder-Malling. Lige præcis den detalje var på programmet, da BMI Svømning inviterede til fælles fejring.

Se billeder fra receptionen

Smilene var brede og humøret højt, da 80 mennesker deltog ved BMI Svømnings 40 års jubilæumsreception. BMI Svømning havde inviteret alle til at komme og være en del af fejringen af klubbens mange og forskellige aktiviteter igennem 40 år. Jubilæumsreceptionen lå i forlængelse af Den Store Svømmedag, hvor der netop i alt var blevet svømmet over 102 kilometer, så receptionens gæster tog godt fra sig af den velsmagende buffet, som Café Klubånd havde stillet an.

Et udsnit af BMI Svømnings historie og mange forskellige aktiviteter igennem klubbens 40 års virke var udstillet på plancher til receptionen, og alle gæsterne var forbi for at se nærmere på det. Nogle kunne genkende sig selv i en lidt yngre udgave, og det var tydeligt, hvordan BMI Svømning siden den spæde start i 1978 har udviklet sig.

BMI Svømnings formand holdt en tale ved receptionen, hvor han udover at takke alle de mange både nuværende og tidligere medlemmer og frivillige i klubben også forsikrede om, at BMI Svømning fortsat vil være en svømmeklub i udvikling.

Gensyn med dem der gennem tiden har præget BMI Svømning

Jubilæumsreceptionens gæster havde alle på forskellig vis sat deres aftryk på BMI Svømning. BMI Svømnings engagerede medarbejdere var selvfølgelig mødt talstærkt op til receptionen, men også mange af svømmeklubbens tidligere både medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer var også at tælle blandt receptionens gæster.

Det vidner om, at når BMI Svømning først kommer under huden på én, så slipper den ikke sit tag igen, og der blev delt mange sjove minder fra mange gode og sjove stunder i vandet.
”Det var fedt at møde gamle svømmere, som nu er engageret i klubben enten som medhjælpere eller instruktører, og se den kærlighed til klubben jeg selv havde, leve videre,” lyder det fra Anne Traberg-Tolboe, der tidligere både har været medlem, medarbejder, svømmeleder, bestyrelsesmedlem og formand i BMI Svømning.
”Det var dejligt at opleve mange mennesker bakke op om arrangementet – både de gamle garvede og de nye kræfter,” fortæller hun glad.

Vi ser frem til BMI Svømnings næste 40 år

”Det er vigtigt at markere, at BMI Svømning gennem 40 år har været med til at sætte et betydeligt præg på foreningslivet i Beder-Malling Idrætsforening, og at BMI Svømning har været med til at skabe stærke relationer mellem Beder og Mallings indbyggere”, udtaler Robert Thomsen, der er bestyrelsesmedlem i BMI Svømning.

BMI Svømning er en svømmeklub i konstant udvikling, som til alle tider ønsker at møde svømmemedlemmers ønsker og behov og at være en attraktiv klub for alle aldersgrupper.
”Vi er meget glade for at se så mange i dag. Det varmer virkelig. Vi mærker en god energi og opbakning blandt vores medlemmer, som vi som svømmeklub fortsat meget gerne vil leve op til. Derfor håber vi også, at vi i de næste mange år vil kunne forny os og følge med udviklingen, så vi altid vil kunne tilbyde relevante svømmeaktiviteter til lokalområdet,” lød det fra formand Michael Kaas ved receptionsåbningen.

Ros og gave fra hovedafdelingen

Jørn Riis fra hovedafdelingen var også til stede ved receptionen. Han fremhævede samtidig en anden del af svaret til klubbens succesfulde fortid og nutid.
”Jeg kan mærke, at der eksisterer et godt sammenhold blandt jeres unge medarbejdere, som i høj grad er fundamentet for klubbens eksistens. Det er skønt at se, at de fortsætter med at være i klubben og bidrage til fællesskabet omkring svømmeklubben,” fortalte han glad til de fremmødte deltagere. På vegne af BMI’s hovedforeningen overrakte Jørn herefter en stak biografbilletter til svømmeklubbens medarbejdere som en anerkendelse af deres store engagement og bidrag. Det udløste et ekstra bifald fra de blåklædte unge mennesker, der var mødt talstærkt op til receptionen.

”Det var en glædelig overraskelse at få biografbilletter. Vi kan bruge det til at få en god aften, men vigtigst af alt øge fællesskabsånden i vores medarbejderstab,” lyder det fra svømmeinstruktør Mikkel, der gennem de sidste mange år har været tilknyttet klubben.

Se billeder fra receptionen