Der er løbet meget klorvand gennem bassinet siden 1978, hvor BMI Svømning blev stiftet, og siden har der været mange både små og store, der har taget sine første svømmetag i bassinet i Egelund.
Det vil vi fejre, og vi inviterer til 40 års jubilæumsreception søndag den 7. oktober fra 16.00-18.00.

Genoplev 5 årtier med svømning for alle i BMI

Til receptionen vil mange af BMI Svømnings nuværende medlemmer, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer være til stede, men vi håber også at se alle jer, der har været med til at skabe fundamentet for BMI Svømning i dag.

Vi og vores gæster vil gerne høre jeres historier, om hvordan det var at starte til svømning i 70’ernes anlæg eller historier om de første svømmestævner, der blev afholdt i vandet i Egelund eller nogle helt andre historier om, hvordan BMI Svømning var engang, og hvordan BMI Svømning er i dag.

I anledningen af vores 40 års jubilæum vil svømmehallen være udsmykket med avisudklip, billeder og andet, der tilsammen fortæller en historie om en succesrig svømmeklub gennem 40 år.

Varm op til receptionen med en tur i vandet

I anledning af vores 40års jubilæum inviterer vi alle og enhver til at komme og svømme i vores bassin. Svømmehallen er åben fra kl. 10.00 til kl. 16.00, og der vil være rig mulighed for at svømme langt, svømme kort og for at høre mere om, hvordan det er at gå til svømning i BMI Svømning.