Det traditionsrige Klubmesterskab kommer endnu en gang til at fylde Egelund Svømmehal med masser af god energi. Skal du være en af deltagerne?

Glæd dig til lørdag den 21. april fra kl. 11.00-13.00, hvor vi igen afholder BMI Svømning klubmesterskab.
Klubmesterskabet afholdes som en sjov svømmedag, hvor der er plads til alle vores medlemmer og hvor der dystes i forskellige svømmediscipliner mod dine holdkammerater. Der vil være være vindermedaljer i de forskellige discipliner.
Når alle disciplinerne er afviklet, og disciplinernes forskellige klubmestre er kåret, vil bassinet være åbent, så dagen kan afsluttes med leg i bassinet.

Mange af BMI svømnings engagerede svømmetrænere vil også være til stede på dagen. De er klar til at hjælpe med alt fra at spænde svømmebriller til gode råd, inden du skal i bassinet, men svømmeinstruktørerne deltager selvfølgelig også i klubmesterskabet, så kom og hep på ’din instruktør’

Tilmelding

For at deltage ved BMI Svømnings klubmesterskab, skal du tilmelde dig her, og du skal sørge for, at du har tilmeldt dig senest onsdag den 18. april kl. 20.00.

Du bestemmer  selv, hvor mange discipliner du vil stille op i, hvis du er i tvivl om, hvilke discipliner, du skal stille op i, er det en god idé at spørge din svømmeinstruktør.

Til Klubmesterskabet er der fokus på de gode oplevelser

BMI Svømnings klare mål er, at alle deltagere ved BMI Svømnings klubmesterskabt skal komme hjem med gode oplevelser og brede smil. Der er god tid imellem hvert løb, der er ingen diskvalifikationer, og så er det selvfølgelig muligt at prøve igen, hvis der skulle komme en tyvstart.
På den måde søger vi for at skabe  gode rammer for svømmerne, så de kan fokusere 100% på bare at svømme – noget de jo er rigtig gode til!

Vi håber til gengæld at se en masse forældre, søskende, bedsteforældre, og hvem der ellers kan komme med. Jo mere hepning, hujen og opbakning der er rundt om bassinet, jo sjovere bliver det for svømmerne.
Skulle du eller dine forældre have spørgsmål til dagen eller hvordan du tilmelder dig, er I meget velkomne til at svare på denne e-mail eller skrive til kontakt@bmisvomning.dk. Vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer alle!