I de seneste uger, har der været stor aktivitet på BMI Svømnings hjemmeside. Mange har tilmeldt sig selv eller deres børn et svømmehold, men der er heldigvis plads til endnu flere.

Sommerferien begynder at være slut for mange, og det kan ses på tilmeldingsintensiteten i BMI Svømning. Glade instruktører kan løbende følge med, alt imens tilmeldingerne tikker ind til deres svømmehold. Samtidig glæder klubben sig meget over, at se så mange, nye som tidligere medlemmer, igen finde det rette hold til næste sæson. Med stadig ledige pladser, håber vi at se endnu flere. Sikr dig en plads inden sæsonstarten mandag den 28. august!

Nyt hold hitter

Fra næste sæson vil det blive muligt og tilmelde sig holdet ”Svøm og Leg”. Det er et hold der henvender sig til børn og unge, der allerede kan svømme, men søger nye udfordringer i vandet. Et tilbud mange åbenbart savnet, da holdet allerede har mange tilmeldte.

”Jeg har længe søgt et svømmehold, hvor jeg kunne bruge hele kroppen, men uden alt for mange lange distancer. Og her kan jeg endda også lære at dykke,” lyder det fra William på 10 år, der for nylig har tilmeldt sig Svøm og Leg.

Der er stadig plads til flere på Svøm og Leg, og du kan tilmelde dig eller dit barn via dette link.

Hvilket hold skal jeg vælge?

For mange er det praktiske aspekt vigtigt, når man vælger et svømmehold. Hvis det er ens børn man tilmelder, skal det passe med andre aktiviteter, madlavning og meget andet. Nogle er dog mere i tvivl om hvilken holdtype der nu er den rette. Det hjælper BMI Svømning dog gerne med!

På vores side Tilmelding kan du se en oversigt, og samtidig også beskrivelser, af alle de hold vi udbyder.

Hvad end du er voksen eller barn, burde vi nemlig have et svømmehold til dig. Alt fra Plask og Leg til de helt mindste, der skal blive fortrolige med vandet, til T2 og T1, hvor de noget ældre ungdomssvømmere har deres ugentlige gang. For de voksne er der både ”Svømmetræning for voksne”, men også holdet Aquafitness, hvor du kan få pulsen op, samtidig med du har det sjovt i bassinet. Der er masser af muligheder, så helt sikkert også noget til dig!

Skulle du dog stadig være i tvivl, kan du på vores Kontaktside stille spørgsmål. Så sidder svømmeinstruktører klar i den anden ende, der kan rådgive og hjælpe med at finde det rette hold.