Egelund Svømmehal lagde rammerne for første del af fødselsdagsfejring, som vakte stor glæde hos gæsterne og fødselsdagsbarnet Albert, der fyldte 10 antal år.

En fødselsdag er altid noget særligt. Det gælder både for unge og gamle, men særligt for Albert Lundgren der i januar måned fyldte år. For at prøve noget nyt havde han og familien derfor flyttet arrangementet til Egelund, hvor både svømmehal og festdækket Café Klubånd stod klar.

“Jeg holdt fødselsdagen med to af mine venner fra klassen, og det var rigtig sjovt. Vi kunne jo spille bordfodbold og komme i svømmehallen alle sammen og spise lækker pasta med kødsovs i caféen” fortæller en glad Albert.  

I svømmehallen stod svømmeinstruktørerne Tina Ida og Victor klar, og de havde et par aktiviteter i ærmet. Det satte gang i festen, og humøret var hurtigt højt

“Alle legetingene var i bassinet, og så kunne vi både dykke og hoppe fra skamler. Vi plejer jo ikke at være i svømmehallen, og det synes vi alle var en rigtig god idé” fortsætter han.

Ro hos mor ved sønnikes fødselsdag

At hive gæster og familie væk fra de vante rammer kan for nogen være lidt af en mundfuld. Alberts mor Malene så dog muligheder i en anderledes fødselsdag i den lokale svømmehal, og hun kontaktede derfor Café Klubånd og BMI Svømning

“Det var virkelig fint at arrangere fødselsdagen, men samtidig også meget nemt. Café Klubånd sørgede for lækker varm mad, og i svømmehallen var gang i den” fortæller Alberts mor, Malene Lundgren

“Der var en god blanding af snak og grin omkring bordet, og det var godt sammen med svømning, sjov og leg i svømmehallen og en tur i sauna” fortsætter hun.

Det vigtigste var dog stadigvæk, at tilfredsheden var stor hos hovedpersonen selv, Albert. Og han var ikke i tvivl om, hvad der havde været det sjoveste.

“Svømmehallen og legetingene var højdepunktet. Vi havde meget sjov med at hoppe fra skamlerne, og jeg kunne helt sikkert godt finde på at holde min fødselsdag i svømmehallen igen,” fortæller Albert.

Vil du også holde fødselsdag i svømmehallen?

Så tøv ikke med at kontakte BMI Svømning via bmisvomning.dk/kontakt. Vi kan arrangere det meste – også til voksne.

Café Klubånd åbner ligeledes op for booking af fødselsdage senere i 2019