Et fænomenalt fremmøde og en skøn stemning sikrede endnu et godt Sleepover for 35 svømmere fra BMI. Takket være Tress, fik svømmerne endda også mulighed for ”næsten” at efterligne en ikonisk Jesus-aktivitet.

Se billeder fra Sleepover 2018

Med selskab af en masse uønskede myg blev græsplænen foran Egelund Svømmehal indtaget fredag den 25. maj. Heldigvis fik insekterne dog hurtig en birolle. Svømmere og forældre leverede et flot teltopstillingsarbejde, godt hjulpet på vej af BMI Svømnings medarbejdere. Alt dette blev ikke mindre sjovt af, at solen bragede ned over græsplænen i en sådan grad, at nogle forældre lige måtte hjem og hente solcremen. I deltagernes hoved var der dog kun en ting, der betød noget: De ville i gang med Sleepover!

Opgaveløsning i det fri skabte bånd mellem svømmerne

Med vejret til årets Sleepover var der ingen tøven, da vores årlige O-løb blev skudt i gang , som noget af det første. Forskellige poster ventede dem, men den første opgave var dog at finde hen til posterne. Et speciallavet Sleepoverkort hjalp dem på vej, så de kunne komme igennem alt fra racerbilskørsel, Legobygning og fællestegninger.
O-løbet er dog ikke bare en gode måde at få bevæget sig på. Det er også en aktivitet, der er med til at skabe god stemning mellem de mange deltagere ved Sleepover.

“Svømmerne havde masser af energi, og efter at have arbejdet et par enkelte minutter, blev det også omsat til godt samarbejde” siger svømmeinstruktør Lauge, der havde ansvar for Kroketspil-posten.

“Til gengæld gik der også hurtigt konkurrence i det, men det var alle heldigvis med på,” fortsætter Lauge

Puder i bassinet skabte referencer til kristen fortælling

Et Sleepover kræver en lille overraskelse. I år var ingen undtagelse. Spredt udover bassinet var nemlig flere ”løbepuder”, der med en 3-4 lange skridt gjorde det muligt at komme ud midt i bassinet. De vigtige skridt var oftest efterfulgt af et stort plask – skabt af den bløde landing i vandet. Svømmerne fik endelig mulighed for det, som de tit har drømt om: At gå på vandet.

Det førte til mange smil, sjove plask, tricks og ikke mindst en skøn stemning over alt i svømmehallen. Et par af medarbejdere gav også løbepuderne et skud, men de måtte erkende, at svømmerne her havde mere flair for disciplinen.

”Løbepuderne var sygt sjove, fordi det udfordrede dig på din balance. Det var også rigtigt sjovt, når man kunne se de andre falde i” fortæller Lærke på 10 år.

”Det kunne vi tale om i teltene senere, hvor vi i mit telt også havde taget vittighedsbøger med. Sammen med lidt slik kunne vi hygge os hele aftenen.” fortsætter hun.

Rolig nat førte til en stille morgen med familiehygge på græsplænen

Efter en frisk svømmetur fra 7-8.00 var svømmerne for alvor vågnet. Natten havde ellers været stille, og havde solen ikke lavet teltene om til små saunaer, havde svømmerne formentlig sovet til langt ud på morgenen. I stedet måtte de stå op til en tur i svømmehallen, hvilket alle nu alligevel var glade for.

Det var også dejligt, da kl. blev 9.00, og græsplænen blev fyldt af svømmernes familier. Med sig havde de den vitale morgenmad, store kram og den gode stemning. Der blev snakket på tværs af familier, det sidste krudt blev brændt af, og pludselig var Sleepover ovre.

De sidste telte blev pillet ned af BMI Svømnings medarbejdere, inden de også drog hjemad. To skønne dage havde sikret en masse gode oplevelser, som medlemmer og medarbejdere nu kan huske tilbage på hele sommeren.

Når sæsonen starter igen mandag den 27. august, kan de være med til at skabe endnu flere.

Se billeder fra Sleepover 2018