Traditionen tro betyder oktober måned uhygge, sjov, plask og leg i svømmehallen. Det er ingen undtagelse i år, hvor BMI Svømning igen er klar med en underholdende Halloween-aften.

Find din indre vampyr, flagermus eller edderkop frem. Fredag den 27. oktober fra 19-20.30 inviterer BMI Svømning nemlig alle børn og unge til Halloween-aften i Egelund Svømmehal. Det koster kun 20 kr. at være med, og så garanterer vi der bliver masser af sjove ting og lave. Betaling foretages udenfor svømmehallen, og det kræver ingen forhåndstilmelding.

Svømmehallen bliver omdannet til et magisk halloween univers, hvor lyset slukkes. I stedet vil alle deltagere lyse svømmehallen op med knæklys og deres gode humør. Et koncept der har båret frugt de sidste mange år, og i år også bliver et vigtigt omdrejningspunkt. Derudover vil forskellige aktiviteter være stillet op, som man kan prøve sammen med søskende og venner.

”Vi glæder os helt vildt, og igen i år har vi en masse spændende aktiviteter klar til svømmerne, som de godt kan glæde sig til. Uhyggeligt skal det nok blive, men bestemt også sjovt,” lyder det fra svømmeinstruktør Mikkel Toftdal, der har været med mange af de andre år også.

”Det kan lyde vildt at mørklægge en svømmehal, men når det er Halloween giver det altså en helt unik stemning. Den synes vi alle børn og unge burde komme ud og prøve,” fortsætter han.

Café Klubånd har lækker halloween-menu klar

For andet år i træk vil Café Klubånd have liv i kødgryderne. Fra 17.30 vil man kunne købe en lækker aftensmad, så man er klar til at give den gas i svømmehallen kl. 19.00. I dagens anledning vil du kunne fået lækkert måltid til kun 70 kr. (Børn 50 kr.). Hjælp Caféen og bestil på forhånd via dette link: https://billetto.dk/e/halloween-menu-den-27-oktober-cafe-kluband-billetter-221963.
Så får du også gratis saftevand eller kaffe med til din menu!

At støtte Café Klubånd er også at støtte BMI’s udvikling, så BMI Svømning opfordrer alle til at benytte sig af tilbuddet. Derudover smager det selvfølgelig også rigtig godt.