Efter sidste års succes er BMI Svømning nu igen klar med flere armtag i havet. Denne gang med fokus på en ny og mere uprøvet målgruppe.

Går du med drømme om at lave triatlon, eller er du bare blevet forelsket i tanken om at svømme frit i havet eller søerne, hvor og når det passer dig? Er du usikker på, om du kan crawle godt nok, og om du overhovedet tør, når det kommer til stykket? Så er BMI Svømnings Åbent Vand for begyndere lige den rette mulighed for dig.

Målgruppen for holdet er begyndere, som ikke før (eller kun i meget begrænset omfang) har svømmet Åbent Vand-svømning.

Holdstart fra torsdag 5. august

Vi begynder forløbet med 3 ugers svømning indendørs i bassinet, hvor der trænes helt basal crawlteknik, vand-tryghed og sikkerhed til havs, indledende åbent vand-teknik og prøvesvømning i våddragt.

Efter 3 uger i bassin vil  alle være i stand til at fortsætte træningen de følgende 5 uger ved Fløjstrup Strand – naturligvis under trygge forhold og kyndig vejledning af kompetente trænere. Her vil der blive tilbudt træning på forskellige niveauer, så alle kan udvikle sig ud fra deres udgangspunkt i Åbent vand svømning.

Endelig afsluttes forløbet med deltagelse (frivilligt) i BMI Open Water Festival 2021, som er et åbent, hyggeligt arrangement for alle interesserede.

BMI Svømning hjælper med udstyret

Til åbent vand-svømning benyttes en våddragt, men da alle ikke nødvendigvis er parate til at investere i sådan én endnu, stiller BMI Svømning våddragter til rådighed under forløbet. Desuden udlånes til hver deltager det nødvendige sikkerhedsudstyr i form af svømmebøje/’havtaske’ og pang-farvet badehætte.   

En sommer i Danmark er det perfekte tidspunkt at få udlevet drømmen om at svømme frit – så vi håber at se dig på vores Åbent Vand-hold!