Der var lagt op til råhygge og masser af sjov med vennerne, da BMI Svømning for 6. år i træk afholdt Sleepover. Et arrangement der bød på både kendte indslag og en særlig overraskelse.

Se billeder fra Sleepover i dette galleri

Solen skinnede over Egelund Idrætscenter, da Sleepover blev skudt i gang fredag den 19. maj. Med til arrangementet var 31 svømmere i alle aldre, og humøret var højt fra første sekund. Forældre og medarbejdere fra BMI Svømning hjalp med at stille telte op, alt imens deltagerne hyggede sig med boldspil og snak på plænen. Forældrene fik sagt farvel og svømmerne var klar til masser af sjov de næste mange timer.

Leg og brandslukning for begyndere

Bedst som svømmerne ved Sleepover havde fundet sig til rette på græsplænen, kom en meget stor rød bil bragende ind over parkeringspladsen ved Egelund. Den havde både blå blink, sirener i gang og så var der 5 brandmænd inde i den. I år fik svømmerne nemlig mulighed for at se hvordan en brandbil fungerede, og ikke mindst prøve kræfter med de store vandslanger. Det resulterede i store øjne, masser af smil og en hidtil uset spænding, hos de mange svømmere der hurtigt løb hen til hvor brandbilen var parkeret. Efter alle havde prøvet at styre en af de store vandslanger, blev alle afkroge af brandbilen indtaget og udforsket. Selvom brandmændenes dragter og hjelme var lidt store, fik svømmerne også klemt sig ned i dem. Dermed var de nu helt klar til at slukke brande, men det krævede desværre en uddannelse som brandmand, så det måtte vente et par år endnu.

Svømmerne slog sig løs i deres rette element

Fra masser af vand i den store brandbil, til endnu mere vand i Egelunds store svømmebassin. Nu galt det sjov og spas med hinanden, og de mange frivillige medarbejdere, der i dagens anledning også slog sig løs. Efter en hel svømmesæson, og mange flere før, var det ikke idéer der manglede. Udover en modificeret udgave af vores røde rutsjebane, fandt svømmerne nemlig på flere sjove aktiviteter, og tiden fløj der ud af. Udover højtalerne spillede de seneste mange års MGP hits, som selv mange medarbejderne sang med på, og det skabte en herlig stemning i svømmehallen.

Udenfor blev gnister konverteret til ild, og der var heldigvis ikke behov for at slukke det. Inden længe skulle der nemlig bages snobrød, så bålene blev gjort klar, så de nåede glødestatus på det rigtige tidspunkt. Stille og roligt blev svømmehallen tømt og området omkring bålene fyldt med svømmere, der trippede for at få deres snobrød færdige. Svømmeinstruktør Christian fulgte bagningen på tæt hold, og var fuld af gode råd, så alle svømmere fik et perfekt resultat.

Stille og rolig nat førte til en hyggelig morgen

Efter at have bagt snobrød og spist alt for mange skumfiduser, begyndte trætheden at sprede sig hos svømmerne. Det betød til gengæld telthygge over alt på græsplænen, og på et tidspunkt også noget eftertragtet søvn ovenpå en begivenhedsrig aften i og omkring Egelund Svømmehal. Udenfor holdte de frivillige medarbejdere øje, og kunne berette om en stille og rolig nat uden regn.

Omkring 6.00 begyndte der igen at være liv i teltene, men mod al forventning, sov de fleste faktisk helt til kl. 7.00, hvor den stod på en times morgensvømning. Det var en afslappet time, hvor svømmerne fik mulighed for at vågne op igen. Noget en svømmetur er fantastisk til. Ved 8 tiden overlod vi svømmehallen til vores motionssvømmere, der nu skulle fortsætte indsatsen i bassinet de næste 4 timer.

Alt imens der blev plasket videre i svømmehallen, begyndte morgenen at forme sig udenfor. Imens svømmerne fik ryddet op i deres telte, dukkede forældre og søskende op. De havde morgenmad med, og det blev indtaget i det dejlige vejr. For deltageren Perle var morgenen dog helt særlig. Hun fyldte nemlig 8 år, og det blev fejret med kage fra BMI Svømning og selvfølgelig nogle glade forældre. Stort tillykke til hende!

Sleepover var forbi, og tilbage stod 31 trætte svømmere og nogle glade forældre, der så frem til at få deres børn hjem igen. De havde både ”slukket brænde”, svømmet adskillige meter og bagt snobrød til den helt store guldmedalje. Det glæder vi os til at se mere af til næste år, hvor vi igen afholder Sleepover.