Der var fart over feltet, god stemning og en sjov udfordring i Harlev svømmehal, da BMI Svømning deltog ved Landsdelsmesterskaberne i svømning.

10 morgenfriske BMI svømmere drog i sidste weekend afsted til Landsdelsmesterskaberne i svømning, som traditionen tro blev afholdt i Harlev. Forude ventede dem en aktiv og konkurrencerig dag, hvor de skulle dyste mod resten af Østjyllands svømmeklubber. Ikke nødvendigvis den letteste opgave at løse, men der var trods det dog masser af mod at spore hos klubbens unge talenter.

Emil viste overskud i besværligt svømmeløb

Ved Landsdelsmesterskaberne er der mange tilskuere. Det kan være en faktor for mange, der lige giver lidt ekstra sommerfugle i maven. Heldigvis havde flere BMI svømmere prøvet det før, og de fleste endda på hjemmebane ved julestævnet i december.

”Der var jo lang tid imellem løbene, men ca. da der var ti minutter til løbet stod jeg og varmede op ved at svinge lidt med armene og løbe lidt på stedet. Så var jeg klar til at svømme” lyder det fra Emil på 11 år, der var med til Landsdelsmesterskaberne for første gang.

Rutine er dog ikke altid nok. Det oplevede Emil på egen krop, da han stødte på en af de mere usædvanlige udfordringer i et af hans løb.

”Jeg tabte mine bukser i udspringet i sprint, men heldigvis nåede jeg at få dem på og kom på nummer to i mit heat” fortæller Emil, der ikke lod sig kue af et hektisk startspring.

Ventetiden blev tøjlet med godt kammeratskab

Tiden i bassinet er ikke alting ved et svømmestævne, der også byder på mange minutter imellem ens svømmeløb. Da det hele ikke kan bruges på opvarmning, fandt Emil og de andre svømmere en god og hyggelig måde at bruge pauserne på.

”Det sjoveste var i ventetiden hvor vi sad og ventede på at det var ens tur, men det var sjovt fordi at der var så meget plads indenfor i cafeteriet hvor vi hyggede os med at spille kort og iPad” fremhæver Emil.

”Jeg var dog lidt træt af, at det var kl. 8 det startede, fordi det var weekend hvor jeg plejer at sove længe. Men det klarede jeg faktisk fint. Nu ser jeg frem til at træne noget mere op til det næste stævne. Også at få mine skuldre lidt mindre stive” fortsætter Emil med et smil og tilføjer at badebukserne nok skal blive spændt bedre næste gang.

Han får mulighed for at teste det af allerede lørdag den 24. februar, hvor Hammel ligger svømmehal til et af sæsonens holdturneringsstævner. Tilmelding og nærmere info udsendes senere, men vi håber at samle en god flok BMI svømmere til dagen.