For tredje gang bliver det i BMI muligt, at forbedre sin svømme- og løbeteknik i et forløb. Skal du være med, begynder det i uge 37.

Lær de grundlæggende teknikker i crawl. Og oplev glæden ved at tøffe afsted i en løbeflok i skoven. Sådan er udgangspunktet, når svømme- og løbeafdelingen i BMI sammen med DGI tilbyder et intensivt begynderforløb for motionister med start i uge 37. Svømning afvikles torsdag aften kl. 19.45-20.45, mens løbetræningen er onsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 10.00. Opstart d. 13. og 14. september.

”Svømning og løb er to motionsformer, som supplerer hinanden rigtig godt. Både i forhold til træning af forskellige muskelgrupper og udholdenhed. Derfor vil vi gerne give muligheden for en kickstart i et kort intensivt forløb begge discipliner på én gang,” fortæller Bjørn Søvsø Jensen, konsulent i DGI og med i initiativgruppen.

Tilbuddet henvender sig til begyndere og letøvede, som mangler motivation og måske nogen at dele træningsoplevelserne med. Det koster 400 kr. og du kan tilmelde dig på svømogløb.dk

Løbetræning uden skader

I BMI Motion, som står for løbetræningen, står Frank V. Jensen og Thomas Grummesgaard klar med et opstartsprogram.
”Vi vil tage hul på løbestil og fokusere meget på en forsigtig start, hvor skadesforebyggelse er i centrum. Men samtidigt skal vi selvfølgelig have sved på panden og arbejde med udholdenhed,” siger Frank Vilbæk Jensen.
”Vores håb er, at vi kan motivere deltagerne til at fortsætte i løbeklubben, når de 5 ugers introduktion er gennemført,” supplerer Thomas Grummesgaard.

Udvikling af din svømmeteknik

BMI Svømning har de seneste 2 år kørt begynderkurser i crawlsvømning, og det er disse erfaringer de nu vil tage med videre i dette forløb. Fokus vil være på at opbygge og forbedre den grundlæggende crawlteknik, og derudover give alle deltagerne nogle brugbare øvelser, som de selv vil kunne arbejde videre med.

”Vi glæder os til at give deltagerne noget konkret og målrettet svømmetræning, der både vil kunne bruges i bassinet og i havet. Det kræver man er klar på at arbejde med teknikken, men så er der også et godt resultat at se frem til, ” lyder det fra svømmeinstruktør Tobias, fra BMI Svømning, der har undervist på de to tidligere forløb.