Så kan alle medlemmer godt glæde sig. Inden længe er det nemlig tid til mere telthygge, snobrød og sjov i bassinet. Sleepover 2017 afholdes 19. – 20. maj.

Der er lagt op til uanede mængder hygge, når BMI Svømning igen i år afholder Sleepover for deres medlemmer. Traditionen tro foregår det i maj måned, og denne gang fra fredag den 19. maj til lørdag den 20. maj. Alle børne-medlemmer har mulighed for at deltage, men man skal kunne sove uden mor og far.

Henover Sleepover vil der både blive lavet en masse sjove ting udenfor, plasket rundt i bassinet indenfor, ristet skumfiduser og bagt snobrød over bålet og selvfølgelig også råhygget inde i teltene. Det plejer at være et virkelig sjovt arrangement, og sidste år satte vi rekord med 35 deltagere. Det bliver der plads til igen i år, og det bliver mindst lige så sjovt og med masser af glade svømmere. Så kom frisk og vær med!

Se billeder af de fantastiske øjeblikke fra sidste års Sleepover

Hvordan tilmelder jeg mig eller mit barn?

Tilmeldingen foregår via dette link.
Arrangementet koster 40 kr.
BEMÆRK: Tilmeld dig i god tid, hvis du vil være sikker på en plads til dig eller dit barn!
Sidste år nåede vi det maksimale antal deltagere, og måtte desværre sige nej til flere.

Henover arrangementet vil en stor gruppe af BMI Svømnings medarbejdere være tilstede, og dermed sikre at alt forløber gnidningsfrit. Om natten vil der ligeledes altid være nogle vågne, så man kan få hjælp hvis nødvendigt.
Flere praktiske oplysninger udsendes op til arrangementet.

Har du spørgsmål til arrangementet eller hvordan man tilmelder sig, kan du besøge vores Kontaktside, hvor du kan skrive til os.