Efter flere års fravær har BMI Svømnings instruktør Tina Ida igen mulighed for at være med til Den Store Svømmedag. Vi har hørt lidt om hvad det betyder for hende.

Skuffet, ærgerligt og trist har Tina Ida nu 3 år i træk måtte gemme svøm-langt drømmene væk. Den Store Svømmedag er nemlig faldet på nogle uheldige datoer, hvor hun helt lavpraktisk har været forhindret i at deltage.

“Jeg har været umådelig ærgelig over, at jeg ikke kunne være med. Jeg synes det er en god udfordring at svømme så langt jeg kan, og det er også virkelig hyggeligt at sidde med sine kollegaer, så det har været træls ikke at være med” beskriver Tina Ida.

Stor kærlighed til konceptet

At det lige skulle være Tina Ida, som ikke kunne være med til netop dette arrangement, er rigtig uheldigt. Det er nemlig et arrangement lige efter hendes hovede og det kan alle i klubben nu nyde godt af i år.

“Jeg elsker idéen med, at alle folk kan komme og dyrke motion sammen. Normalt er svømning en individuel sport, men på Den Store Svømmedag er der bare ekstra meget fællesskab, fordi det er alle fra lokalområdet der kommer” fortæller hun entusiastisk. 

På dagen vil mange andre end Tina Ida også være med. Der er lagt op til en rigtig lokal folkefest, hvor Beder-Malling og omegns svømmeevner skal dokumenteres. Udover at møde en masse nye ansigter, vil der dog forhåbentlig også være en del kendte

“Jeg sagde til mine egne svømmere, at de skulle komme og tage deres forældre med, så de kunne vise dem hvor gode de er blevet, og at det vil blive en hyggelig dag! Hvem kan desuden modstå en gratis svømmetur?” nævner hun med et smil.

Rekordforsøg afprøves igen i år

Det handler mest af alt om at være med, men dernæst naturligvis også om at se hvor langt der egentlig kan svømmes. I 2018 nåede det helt op på 102.400 svømmede meter og spørgsmålet er naturligvis om det kan blive til endnu mere i år?

“Jeg skal først og fremmest slå min egen rekord, der lige nu er på 6 km. Men derudover håber jeg også vi sammen kan slå klubrekorden”

Kom og vær med til Den Store Svømmedag

Arrangementet afvikles søndag d. 6. oktober fra 10-16.00 og alle kan være med. Det er GRATIS at deltage, der er intet krav om hvor langt du svømmer og du kan få gratis frugt og et flot diplom med hjem.