Velkommen til BMI Tennis

Alle kan være med

BMI Tennis er en klub for spillere på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi tilbyder et hyggeligt klubliv med mange aktiviteter i løbet af sæsonen. Vi arrangerer træning for begyndere og øvede. BMI Tennis har 5 grusbaner. Skulle du få lyst til at spille, er det muligt at melde sig til hele sæsonen.

Vi er en tennisklub, hvor det er let at komme i gang med at spille, uanset om man har en makker eller ej.  Vi tilbyder nemlig forskellige arrangementer, hvor du møder klubbens medlemmer i et nyt netværk :

Gruppespil hver tirsdag aften kl. 19:30-21, hvor vi sætter spillerne sammen i forskellige konstellationer.

Klubturnering, hvor man inddeles i puljer og selv aftaler kampe hen over sæsonen.

Mulighed for at få træning (ekstrabetaling) på forskellige niveauer, hvor på hold med 12-16 spillere udvikler netværk. Bemærk  tilmelding sker som udgangspunkt ved sæsonstart ultimo april.  Se mere om træning her.

Boys Night / Tøsetennis, som er en dages ministævner, hvor henholdsvis mænd og kvinder spiller med hinanden, spiser og hygger.

Facebookgruppe, hvor du løbende kan efterlyse makkere.

Er du nybegynder?
Er man nybegynder, anbefaler vi, at du tilmelder dig træning på vores begynderhold med start primo maj. Her lærer du teknik, regler og bliver sat sammen med andre nybegyndere. Hvis du starter senere på sæsonen, kan du evt. købe eneundervisning. Kontakt trænerne for nærmere information.

Har du brug for en prøvetime?
 Et tilbud der gælder frem til 30. juni!
Hvis du har lyst til at prøve at spille tennis, men er i tvivl om du vil melde dig ind, tilbyder klubben en gratis prøvetime med introduktion til spillet.
Vi har ketcher og bolde du kan låne. Men pas på, det er stærkt vanedannende!
Kontakt Kim Stryhn  (kim.stryhn@outlook.dk eller mobil 22117984)  for at aftale et tidspunkt.

Hvordan melder jeg mig ind?
Se mere her.