BMI Café Klubånd

Velkommen til 3. halvleg
Her mødes vi og hygger og med lækker mad og drikke, toppet med en god omgang fællesskabsfølelse. Her er det frivillige der driver værket!

kom og vær med

Frivillig café

Café Klubånd er en frivillig café nedsat under hovedforeningen i BMI. Ønsket er at skabe et nyt moderne forsamlingshus, som samler os på tværs af Beder og Malling, og på tværs af sporten og kultur. Vi ønsker at skabe hyggelige rammer, hvor familien kan mødes og spise efter børnene har dyrket sport. En café hvor man kan mødes til en kop kaffe og kage efter en gåtur i området, eller bare komme forbi for at møde andre mennesker. Vi ønsker at skabe events, som bringer folk sammen på tværs af lokalsamfundet.

Cafeen drives af styregruppen BMI Café og Event, som udelukkende er frivillige.

Der er ansat en timelønnet kok til at sørge for, at vi kan holde det professionelle snit i køkkenet. Vi har 4 ungmedarbejdere ansat, som skal sørge for, at der er kontinuitet i hverdagen. Derudover har vi omkring 40 frivillige i cafeen, som er på både til hverdag og i weekenden, så vi kan holde åbent til afdelingernes aktiviteter og til andre sociale arrangementer.

café klubånd

SENESTE NYT

Åh Abe Familiekoncert den 28. august 2022

Åh Abe Familiekoncert den 28. august 2022

Vi starter sæsonen med et brag for børnefamilier med bevægelesfestival, som rundes af med en fed familiekoncert med Mek Pek og Habasutterne.Billetsalget er startet, og I kan købe billet her Uanset hvilket børnearrangement man har i tankerne, så vil en koncert med Mek...

læs mere
Åbningstider og Sommertid

Åbningstider og Sommertid

Når sommeren nærmer sig betyder det, at mange af vores indendørs aktiviteter går på sommertid. Og mange af vores fodboldhold træner på Malling Skole i den her tid, hvor der er dræn arbejde.Vi vil gerne passe godt på vores frivillige og deres tid, og derfor vælger vi...

læs mere

Sponsorer

Tak til vore sponsorer – uden jer, ingen forening!