Torsdag den 10. oktober kunne pige/kvindeafdelingen fejre deres traditionsrige fødselsdag/afslutningen for sæsonen 2019. Arrangementet blev naturligvis afholdt i Cafe Klubånd.

Vores yngste piger i alderen fra 7 til 12 år afholdte deres fødselsdag fest i tidsrummet fra 17.00-18.30 med sjove lege, og alle pigerne modtog en flot medalje fra Jydsk emblem som tak for sæsonen 2019.

De ældste piger/kvinder var inviteret til kl. 19.00, og der blev uddelt Årets fighter pokal og årets talent pokal for henholdsvis U14 pigerne, U15 og de 2 kvindeseniorhold som Danny Nielsen og Anne Andersen står i spidsen for. De enkelte træner fortalte om sæsonen der er gået med bl.a. tur til Vildbjerg cup for U15 pigerne. Anne Andersen fortalte om vores succes med, at tilbyde sommerbold hver tirsdag hen over hele sommeren på tværs af køn og aldersgrupper.

Igen i år blev der uddelt klubpokaler på tværs af de forskellige årgange, og i år skulle vi sige tillykke til vores U7 piger årgang 2012 0g 2013 der i den grad har haft vokseværk, og de modtog velfortjent pokalen med navnet: Årets populær hold.

Årets hold blev velfortjent afdelingens U15 piger, og det er både grundet deres gode resultater med træner Nicolaj Wittendorffski, men også deres fantastiske fælleskab på holdet hvor de bl.a. har meget fokus på deres badekultur, og det er jo ofte i omklædningsrummet de gode og sjove snakke opstår efter kampe og træningen.

Årets gyldne bur blev velfortjent Camille R. Andersen der trods en dårlig ryg og en pludselig opstået sukkesyge gør alt hvad der står i hendes magt for at spille kampene sammen med hendes skønne kvindesenior hold i BMI.

Årets udlåner blev uddelt til Mille Bøtker, som i den grad altid er klar på at hjælpe andre hold hvis de mangler spillere Tak for det.

Pokalen årets ungdomspiller i pigeafdelingen blev uddelt af Tenna Kastrup, og det blev fuldt fortjent overrakt til Sara Skov fra U15 pigerne, der bl.a. har deltaget i DBU talentsamlinger og har et stort procentiale.

Traditionen tro så sluttede dagen af med pakkespil, og det går alle pigerne/kvinderne utrolig meget op i, men inden dagen var slut, så var der 5 piger/kvinder der skulle have en ekstra klapslave og det var Sara El Hadari der kunne fejre 10 års Jubilæum trods hendes unge ældre. Vi skulle også sige tillykke til Maja Skov med de 10 år i BMI trøjen som er anfører for klubbens serie 1 hold. Et tillykke skulle også lyde til Mille Bøtker med de 10 år i BMI trøjen, og som i denne sæson er blevet noteret for rigtig mange scoringer i kampene. Tillykke til Amanda Mundt med 10 år i BMI trøjen, som efter en pause lykkeligvis vente tilbage til fodbolden i BMI, og det er vi utrolig glade for.

Den sidste vi skulle sige tillykke til var Julie Andersen der har spillet 25 år i BMI, og hun startede med at træne i klubben, da hun var 3 år. Hun er i dag ansvarlig for kvindesenior holdets 7-mands hold, og desværre er der i dette efterår kun blevet til ganske få kampe grundet en dårlig knæ. En sjov lille historie fra hendes første år i klubben som 3 årlige var, at hendes træner Kirsten Bilde skulle huske at vende hende i pausen, så Julie huskede at løbe den rigtige vej mod modstanderens holdets mål. Julie er også det medlem i BMI fodbold der har det laveste medlems nr. som er nr. 16.

Camille Andersen og Anne Andersen.
Danny Nielsen og Anne Flyvholm fra Serie 1.
Sara El Hadari , Amanda Mundt, Julie Andersen, Mille Bøtker og Maja Skov