Der vankede en stor oplevelse for BMI’s U9 Drenge, da de spillede opvisningskamp på Ceres Park før superligaopgøret mellem AGF og OB. 

Det er ikke usædvanligt, at heltene på græstæppet på Ceres Park spiller i blåt og hvidt. Dog var farvenuancerne og størrelserne på spillertøjet ikke som normalt, før AGF’s superligakamp mod OB søndag 29. august.

Det var nemlig BMI’s U9 Drenge, som havde fået lov at spille opvisningskamp på superligastadionet. Og det var en fed dag for de unge gutter, ifølge Nicoline Ørting, der er holdansvarlig for U9-drengene.

– Drengene synes kampen var en kæmpe oplevelse, og bare det at få lov til at spille på Ceres Park er jo mange små fodbolddrenges drøm. Kampen varede 2 x 12 minutter og tiden fløj afsted, men ingen tvivl om at selvom kampen var kort, havde alle drengene en super god dag.

– Efter kampen blev alle spillerne og så AGF mod OB, så det var en flok trætte, men glade, børn der tog hjem fra Ceres Park søndag aften, lyder det.

Opgør i uvante rammer

BMI spillede mod Hinnerup HOG, og kampen endte 2-2. U9-holdene spiller normalt femmands, men i dagens anledning fik de lov at prøve kræfter med ottemandsfodbold.

– Spillerne skulle lige vænne sig til det nye format. Dette havde AGF gjort af hensyn til at få så mange spillere i kamp som muligt, så flest muligt kunne få denne store oplevelse. Vi valgte at spille med otte spillere, som spillede hele 1. halvleg, og otte andre som spillede anden halvleg. På den måde fik flest muligt mulighed for at komme ind på det virkelig flotte græstæppe, siger Nicoline Ørting.

Kampen blev spillet i forbindelse med Samarbejdsklubbernes Dag, hvor AGF henvendte sig til BMI for at høre, om vi kunne og ville stille med et hold. Det var en no-brainer for holdet.

– Der var vi hurtige til at sige ja, slutter Nicoline Ørting.

Skribent; Bob Gisselmann