Vi håber igen i år, at der er stor opbakning til både at købe BMI-julekalender. VI gør det på en ny måde i år grundet Corona situationen. Vi vil meget gerne de unge undgår kontakt med lokal området.

Derfor er der to muligheder for at købe julekalender til 25 kr. stk.

  1. På Cafe Klubånd Facebook side skriv ja tak JK + antal. De afhentes så følgende lørdage den 28. november mellem klokken 10 og 12.
  2. Mobilepay 33160 ”JK + adresse” seneste fredag den 27.november. Så vil ønsket antal blive leveret til adresse i Beder /Malling i weekenden 28.og 29. november.

Julekalendersalget er til gavn for ungdommen i BMI sikres gennem et godt salg og varetages af BMI’s Hovedfond. Det har stor betydning for specielt, de unge udøvere i BMI. Der har været støtte til turneringer i både ind og udland, for de fleste idrætsgrene.

BMI´s Hovedfond blev stiftet i 1979 og støtter afdelinger eller personer, der er medlem af Beder-Malling Idrætsforening, med legater.

De årlige udbetalinger ligger i størrelsen 30.000-50.000 kr., og indtægten opnås kun ved sponsorstøtte og julekalendersalg. Den første tirsdag i november afholdes det store salg ved dør til dør salg, hvor julekalenderen efterfølgende også kan købes i butikker i området og i Egelund. Legaterne tildeles meget ofte som tilskud til hold, der deltager i stævner, hvor der er overnatning. Der er også uddelt legater til mindre arrangementer, så som en træningsaften med særlig vægt på at skabe stærkere sociale relationer.