Åbne løb:

Løb der er arrangeret af BMI Løb & Motion, men som ikke bare er forbeholdt klubbens egne medlemmer. Alle der har lyst kan tilmelde sig 🙂

Opslået 2/7-2020:

BMI Cannonball
– Thomas løber nr. 50,
27. september

————————————————
Tilmelding          Resultater
————————————————

BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed første udgave af BMI Cannonball. Løbet markerer samtidig, at Thomas Wollesen Rambusch, aktivt medlem af Motionsudvalget i klubben, denne dag fejrer sit halvmaraton nr. 50.
Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (her er masser af parkeringspladser lige ved start) og afvikles på en rundstrækning af ca. 7 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding (på Sportstiming). Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder Café Klubånd på et mindre traktement inde i hallen med brød, pålæg, te/kaffe, kage og muligvis andet.
Der er mulighed for bad og omklædning i hallen, hvor der også forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i hallen/omklædningsrum, men på eget ansvar.
Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 200.
Starten for alle distancer går kl. 9.00

Priser: 7 km: 85 kr. (+ gebyr), 14 km: 110 kr. (+ gebyr), halvmaraton: 135 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
Tilmelding åbner 1. januar 2020.

Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes – dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
Der er medalje til alle deltagere i mål, og der løbes med løbsnummer.
Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang – rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay.
Sponsorer på løbet er SuperBrugsen i Malling og SuperBrugsen i Beder, der står for forplejningen undervejs, og Pokalforum, der har ydet uvurderlig hjælp ifm. medaljer. XL Byg står for vand efter løbet. Desuden siger vi tak til Ariana Blomster og Malling Pizza & Grill for sponsorat. De er alle med til at gøre dette løb muligt!

 

Opslået 26/5-2020:

Danmark Løber (igen) – og vi er med (sammen hver for sig)
21. juni

————————————————
Startliste                     Resultater
————————————————

Det var en kæmpe succes, da vi i april deltog i Danmark Løber – og det gjorde ca. 30.000 andre også! Nu – søndag 21. juni – afholder landets fem største løbsarrangører løbet på ny, og vi løber naturligvis med igen! De gældende restriktioner betyder, at vi har mulighed for at lave det til et fælles løb for grupper a maks. 10 løbere (men måske flere, hvis udviklingen er gunstig), og det vil vi selvfølgelig benytte os af.

 Der er mulighed for at løbe både 5 og 10 km samt halvmaraton.

 Vi starter derfor søndag 21. juni kl. 10 fra Egelund og løber en opmålt rute på 7,033 km (for halvmaratonløberne) samt en til dagen udmålt rute på 5 og 10 km.

 Hvis det er muligt, laver vi et væskedepot på dagen, men ellers bedes alle deltagere medbringe ting til eget indtag – geler, energibarer o.a. Hvis forholdene er som nu, kan vi desværre heller ikke byde på toilet-, bade- og omklædningsfaciliteter, så mød gerne omklædt op.

 Tilmelding: Medlemmer af BMI Løb & Motion kan som altid tilmelde sig via Motionsudvalget, mens udefrakommende selv bedes tilmelde sig løbet på hovedsiden (https://www.sportstiming.dk/event/7620) – vores event er et løb i løbet. Efter tilmelding sender man en mail til bmicannonball@hotmail.com og tilkendegiver, at man gerne vil deltage i vores løb. Husk at skrive, om det er på halvmaraton, 10 eller 5 km. Vi udarbejder startlister før løbet og resultatlister, som efterfølgende vil kunne findes på BMI Løb & Motions hjemmeside.

 Bemærk – der er begrænset antal deltagere. Alle deltager på eget ansvar og er ligeledes selv ansvarlige for at holde den anbefalede indbyrdes afstand.

 Vel mødt – BMI Løb & Motion

Opslået 22/5-2020:

Medalje søger løber – kom og løb med BMI Løb & Motion
14. juni!!!

————————————————
Startliste                     Resultater
————————————————

I forbindelse med Aarhus Motions og BESTSELLER Aarhus City Halvmaratons (BACH) tiltag 14. juni, hvor man kan løbe en virtuel halvmaraton, inviterer BMI Løb & Motion hermed til fælles løb. Dermed bliver løbet til et officielt halvmaraton, der tæller efter Klub 100’s regler – vi har fået dette bekræftet. Vi klargør naturligvis startliste før løbet, og efter løbet vil der komme en resultatliste på BMI Løb & Motions side med resultater.

På grund af de stadig eksisterende coronarestriktioner vil der ikke være officielt depot til løbet – løberne bedes selv medbringe, hvad de skal bruge undervejs. Vi stiller muligvis vandflasker op, men kan i skrivende stund ikke garantere noget. Til gengæld skal man ikke betale for fragt af medaljen – vi sørger for, at der er medaljer til alle tilmeldte deltagere. Disse udleveres på dagen. Løbet er således gratis at deltage i, men kræver forudgående tilmelding aht. afhentning af medaljer.

Ruten er en rundstrækning på 7 km, der skal løbes 3 gange. Starten går kl. 10, og vi deler deltagerne op i grupper af maks. 10 personer – eller hvad gældende retningslinjer måtte sige på det pågældende tidspunkt.

BEMÆRK: Der er et begrænset antal pladser!!! Deltagerne er med på eget ansvar og skal selv sørge for at holde den anbefalede afstand til andre.

Hvis du vil med til dette løb, så skriv til bmicannonball@hotmail.com, og angiv dit navn og distance. Deltagere, som IKKE er medlem af BMI Løb & Motion, skal også selv tilmelde sig til ”hovedløbet” (vores løb er et løb i løbet). Det foregår her:

https://www.aarhusmotion.dk/event/140 – gælder altså ikke BMI Løb & Motions medlemmer, der tilmelder sig på vanlig vis gennem Motionsudvalget.

På glædeligt gensyn – BMI Løb & Motion