Åbne løb:

Løb der er arrangeret af BMI Løb & Motion, men som ikke bare er forbeholdt klubbens egne medlemmer. Alle der har lyst kan tilmelde sig 🙂

2022:

Opslået 10/11-2022:

Giber Test Run Halvmaraton
søndag d. 20. november 2022

————————————————
Resultater
————————————————

I forbindelse med Giber Ringvej Løbet har vi brug for at få tjekket ruten – derfor laver vi Giber Test Run søndag 20/11 kl. 9. Vi mødes ved Egelund, går hen til startstedet, løber ruten igennem (21,1 km) og holder øje med eventuelle logistiske udfordringer undervejs. Vi følges ad i pace 5.30 (ca.) Efter løbet får vi kage i Egelund.

For at holde klubben udgiftsfri er der et startgebyr på 25 kr. og et maks. deltagerantal på 20. Vi har lidt medaljerester og får også lavet et diplom. Tilmelding til Thomas enten via kendte kanaler eller via BMICannonball@hotmail.com, hvorefter betalingsoplysninger tilsendes.

STARTLISTE pr. 17/11- kl 12:
Thomas Wollesen Rambusch
Mogens Jensen
Martin Rye
Thomas Christensen
Jesper Lassen Nielsen
Atitaya Sangklang Nielsen

Opslået 04/09-2022:

BMI Pizza Run #5
tirsdag d. 25. oktober 2022

————————————————
Resultater
————————————————

.

Opslået 12/07-2022:

BMI Pizza Run #4
mandag d. 29. august 2022

————————————————
Resultater
————————————————

.

Opslået 09/03-2022:

BMI Cannonball #3
tirsdag d. 28 maj 2022

————————————————
Resultater
————————————————

Se her for nærmere beskrivelse af løbet.

Opslået 1/5-2022:

BMI Social Run #2
fredag 13. maj 2022

————————————————
Resultater
————————————————

BMI Løb & Motion afholder igen Social Run – et lille, socialt løb, hvor vi lægger op til at følges ad (evt. i tempogrupper) på en halvmaratonrute (runder a 7,03 km). Der er et deltagerantal på maks. 25 til løbet. Datoen er fredag 13. maj (St. Bededag).

Tilmelding: Kontakt Thomas Rambusch via sms på tlf. 28 26 86 93 for at høre, om der er plads. Ved bekræftelse – indbetal 25 kr. via MobilePay til 63875 – dermed er du tilmeldt.

Vi giver et stykke kage efter løbet – medbring meget gerne selv kaffe/te.

Det er et meget low-key løb:
Løbet er et halvmaraton. Bliver der ikke fyldt op på HM, er der også mulighed for rundeløb. Spartansk depot med vand og cola – vi stiller et bord op, hvor man kan have egne flasker o.a. stående.
Mulighed for toilet – ikke omklædning. Kom omklædt. Intet løbsnummer til dette løb, men vi satser på at have en lille medalje – der vil være et diplom til selvudfyldelse i mål.

Løbet tæller til Klub 100 – ikke autostop på uret, og uret må ikke stoppes undervejs.

Samlet start kl. 9 – maks. gennemførelsestid 3 timer.
Startsted: Egelundhallen, Bredgade 5, 8340 Malling.

Resultatliste:  Offentliggøres her på siden under Resultater (http://bmi-egelund.dk/motion/resultater/)

 

Opslået 09/03-2022:

BMI Pizza Run #3
tirsdag d. 26 april 2022

————————————————
Resultater
————————————————

Se her for nærmere beskrivelse af løbet.

Opslået 21/12-2021:

BMI Social Run
søndag 9. januar 2022

——————————–
Resultater

——————————–

BMI Løb & Motion prøver noget nyt – et lille, socialt løb, hvor vi lægger op til at følges ad (evt. i tempogrupper) på en halvmaratonrute (runder a 7,03 km).
Der er et deltagerantal på maks. 25 til løbet.

Tilmelding: Kontakt Thomas Rambusch via sms på tlf. 28 26 86 93 for at høre, om der er plads.
Ved bekræftelse – indbetal 25 kr. via MobilePay til 63875 – dermed er du tilmeldt.
Vi giver et stykke kage efter løbet – medbring meget gerne selv kaffe/te.

Det er et meget low-key løb:
Løbet er et halvmaraton. Bliver der ikke fyldt op på HM, er der også mulighed for rundeløb.
Intet depot – vi stiller et bord op, hvor man kan have egne flasker o.a. stående.
Mulighed for toilet – ikke omklædning. Kom omklædt.
Ingen medalje – der vil være et diplom til selvudfyldelse i mål.
Løbet tæller til Klub 100 – ikke autostop på uret, og uret må ikke stoppes undervejs.

Samlet start kl. 9 – maks. gennemførelsestid 3 timer.
Startsted: Egelundhallen, Bredgade 5, 8340 Malling.

Startliste offentliggøres på BMI Cannonballs FB-side (https://www.facebook.com/BMI-Cannonball-113135560105646)
Resultatliste offentliggøres samme sted og på BMI Løb & Motions hjemmeside (http://bmi-egelund.dk/motion/resultater/)

 

Foregående år:

Opslået 21/10-2021:

BMI Pizza Run #2
tirsdag d. 23 november 2021

———————————————
Resultater
———————————————

Opslået 26/08-2021:

BMI Pizza Run #1
tirsdag d. 28 september 2021

———————————————
Resultater
———————————————

Opslået 20/09-2021

BMI  Åbne Crossmesterskaber
18. september 2021

————————————————
Resultater
————————————————

Opslået 10/01-2021

BMI  Cannonball #2
29. maj 2021

————————————————
Resultater
————————————————

Opslået 1. juni 2020

BMI Cannonball
– Thomas løber nr. 50,
27. september 2020

————————————————
Tilmelding          Resultater
————————————————

BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed første udgave af BMI Cannonball. Løbet markerer samtidig, at Thomas Wollesen Rambusch, aktivt medlem af Motionsudvalget i klubben, denne dag fejrer sit halvmaraton nr. 50.
Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (her er masser af parkeringspladser lige ved start) og afvikles på en rundstrækning af ca. 7 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding (på Sportstiming). Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder Café Klubånd på et mindre traktement inde i hallen med brød, pålæg, te/kaffe, kage og muligvis andet.
Der er mulighed for bad og omklædning i hallen, hvor der også forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i hallen/omklædningsrum, men på eget ansvar.
Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 200.
Starten for alle distancer går kl. 9.00

Priser: 7 km: 85 kr. (+ gebyr), 14 km: 110 kr. (+ gebyr), halvmaraton: 135 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
Tilmelding åbner 1. januar 2020.

Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes – dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
Der er medalje til alle deltagere i mål, og der løbes med løbsnummer.
Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang – rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay.
Sponsorer på løbet er SuperBrugsen i Malling og SuperBrugsen i Beder, der står for forplejningen undervejs, og Pokalforum, der har ydet uvurderlig hjælp ifm. medaljer. XL Byg står for vand efter løbet. Desuden siger vi tak til Ariana Blomster og Malling Pizza & Grill for sponsorat. De er alle med til at gøre dette løb muligt!

 

Opslået 26/5-2020:

Danmark Løber (igen) – og vi er med (sammen hver for sig)
21. juni 2020

————————————————
Startliste                     Resultater
————————————————

Det var en kæmpe succes, da vi i april deltog i Danmark Løber – og det gjorde ca. 30.000 andre også! Nu – søndag 21. juni – afholder landets fem største løbsarrangører løbet på ny, og vi løber naturligvis med igen! De gældende restriktioner betyder, at vi har mulighed for at lave det til et fælles løb for grupper a maks. 10 løbere (men måske flere, hvis udviklingen er gunstig), og det vil vi selvfølgelig benytte os af.

 Der er mulighed for at løbe både 5 og 10 km samt halvmaraton.

 Vi starter derfor søndag 21. juni kl. 10 fra Egelund og løber en opmålt rute på 7,033 km (for halvmaratonløberne) samt en til dagen udmålt rute på 5 og 10 km.

 Hvis det er muligt, laver vi et væskedepot på dagen, men ellers bedes alle deltagere medbringe ting til eget indtag – geler, energibarer o.a. Hvis forholdene er som nu, kan vi desværre heller ikke byde på toilet-, bade- og omklædningsfaciliteter, så mød gerne omklædt op.

 Tilmelding: Medlemmer af BMI Løb & Motion kan som altid tilmelde sig via Motionsudvalget, mens udefrakommende selv bedes tilmelde sig løbet på hovedsiden (https://www.sportstiming.dk/event/7620) – vores event er et løb i løbet. Efter tilmelding sender man en mail til bmicannonball@hotmail.com og tilkendegiver, at man gerne vil deltage i vores løb. Husk at skrive, om det er på halvmaraton, 10 eller 5 km. Vi udarbejder startlister før løbet og resultatlister, som efterfølgende vil kunne findes på BMI Løb & Motions hjemmeside.

 Bemærk – der er begrænset antal deltagere. Alle deltager på eget ansvar og er ligeledes selv ansvarlige for at holde den anbefalede indbyrdes afstand.

 Vel mødt – BMI Løb & Motion

Opslået 22/5-2020:

Medalje søger løber – kom og løb med BMI Løb & Motion
14. juni 2020!!!

————————————————
Startliste                     Resultater
————————————————

I forbindelse med Aarhus Motions og BESTSELLER Aarhus City Halvmaratons (BACH) tiltag 14. juni, hvor man kan løbe en virtuel halvmaraton, inviterer BMI Løb & Motion hermed til fælles løb. Dermed bliver løbet til et officielt halvmaraton, der tæller efter Klub 100’s regler – vi har fået dette bekræftet. Vi klargør naturligvis startliste før løbet, og efter løbet vil der komme en resultatliste på BMI Løb & Motions side med resultater.

På grund af de stadig eksisterende coronarestriktioner vil der ikke være officielt depot til løbet – løberne bedes selv medbringe, hvad de skal bruge undervejs. Vi stiller muligvis vandflasker op, men kan i skrivende stund ikke garantere noget. Til gengæld skal man ikke betale for fragt af medaljen – vi sørger for, at der er medaljer til alle tilmeldte deltagere. Disse udleveres på dagen. Løbet er således gratis at deltage i, men kræver forudgående tilmelding aht. afhentning af medaljer.

Ruten er en rundstrækning på 7 km, der skal løbes 3 gange. Starten går kl. 10, og vi deler deltagerne op i grupper af maks. 10 personer – eller hvad gældende retningslinjer måtte sige på det pågældende tidspunkt.

BEMÆRK: Der er et begrænset antal pladser!!! Deltagerne er med på eget ansvar og skal selv sørge for at holde den anbefalede afstand til andre.

Hvis du vil med til dette løb, så skriv til bmicannonball@hotmail.com, og angiv dit navn og distance. Deltagere, som IKKE er medlem af BMI Løb & Motion, skal også selv tilmelde sig til ”hovedløbet” (vores løb er et løb i løbet). Det foregår her:

https://www.aarhusmotion.dk/event/140 – gælder altså ikke BMI Løb & Motions medlemmer, der tilmelder sig på vanlig vis gennem Motionsudvalget.

På glædeligt gensyn – BMI Løb & Motion

Opslået 23/09-2019

BMI  Åbne Crossmesterskaber
21. september 2019

————————————————
Resultater

Resultater (børneløb)
————————————————