BMI Løb & Motions Løbeskole


Målgruppe:
Løbeskolen er for alle, der kan lide at løbe i fællesskab med andre og alle dem, der har lyst til at få gang i løberiet igen.
Hele familien er velkommen, da medlemsskab af BMI Løb & Motion er et familiemedlemsskab. Så tag gerne jeres teenagere med i løbefællesskabet.

Periode:
Der startes nye hold op i løbeskolen medio marts og medio august og de strækker sig derefter 13 uger frem.
Vi træner 2 gange om ugen.  Dvs. at et forløb indeholder i alt 26 fælles løbetræninger i løbeskolen. Endvidere  suppleres 
 der i forløbet med 1 gang  ugentlig selvtræning.
Fællestræningerne finder sted hver onsdag kl. 17:30 og hver lørdag kl.10:00. Varighed cirka 1 time.
Efter de 13 uger, inkluderes løberne i det store fællesskab med hele løbeklubben i løbegrupper der holder et tempo, der passer til den enkelte.

Sted:
Mødestedet varierer hen over året.  Det aktuelle mødested for fællestræningerne kan ses kalenderen her.

Tempo:
Det skal være sjovt, at komme i gang med at løbe enten man er nybegynder eller let øvet løber. Så tempoet tilpasses den enkelte løber, og der veksles mellem gang og løb.

Træning:
Vi starter alle med fælles opvarmning. Derefter løber/går vi en rute. Vi bliver inddelt i mindre løbehold, så man løber i en gruppe der holder det tempo der passer én bedst. Vi slutter med fælles styrketræning og udspænding. Træningsprogrammer kan ses her.

Tilmelding:
Tilmelding til løbeskole, sker på mail til kasserer Anne Grethe Birk; motionannegb@gmail.com
Pris for løbeskole der inkluderer medlemsskab af BMI Løb & Motion er kr. 450,00 pr år. Ved indmeldelse i juni og derefter er beløbet kr. 225,00
.

Løbeværterne:
Er frivillige glade løbere, som holder af, at få andre til at nyde løbefællesskabet i klubben.
Vil du vide mere om løbeskolen, er du velkommen til at kontakte løbevært Anette Uldall-Jessen på anetteuldall@yahoo.dk, eller på telefon: 20999201.