Vælg en side

Multisport og Barselsaktiviteter

Kom og prøv BMI’s mange aktiviteter på tværs af idrætter

Kom og vær med

I BMI har vi startet nye mulitsports aktiviteter for dig, der synes det er fedt, at prøve forskellige aktiviteter fra gang til gang.

.30I BMI har vi startet nye tværgående aktiviteter op for barslende og ældre om dagen og for kvinder + 30 om aftenen. Vi starter op i uge 33. For alle aktiviteter er der 1-2 gratis prøvegange- bare duk op eller meld dig på Motivu.dk Læs mere her.

 

Barselscafe, barselsbold, højskole og Momfit: Når man er på barsel er det vigtigt med et godt lokalt netværk og aktiviteter, hvor man kan mødes og holde sig aktive og blive inspireret.  I samarbejde med Beder-Malling Bibliotek tilbyder vi spændende oplæg og netværks arrangementer. Hold dig opdateret på siden her og Facebook gruppen Barselsliv. 

Vi har to faste barselshold:

Barselsbold for fædre: Tirsdage kl. 10-12 på bane 1-2 bag kunstgræsbanen. Hyggebold og frokost i Café Klubånd. Følg med i Facebook gruppen her. Holdet genoptages, når der igen er et hold af fædre på barsel. Skriv til cwl@bmiegelund.dk, hvis I er klar.

Barselstræning for mødre og fædre: 

Det i før kendte som Momfit- åbner nu også op for at mænd kan deltage. Vores dygtige BMI Fitness træner Asger Nygaard er jeres træner hver torsdag kl. 9.30-10.30 i BMI hallen, hvor Baby også kan være med. Cafeen byder på mulighed for at købe frokost efterfølgende. Pris 600 kr. for 9 gange- det er knap 70 kr. pr. gang.
Tilmeld dig en prøvetræning her:
Vil du være godt klædt på til træning efter fødsel- så kom til vores Barselscafe den 6. september i samarbejde med KLinik Schøler, hvor du får gode råd til træning af bækkebund, og hvordan du undgår skilte mavemuskler mv.

Multisport for kvinder: Et fedt trænings fællesskab for kvinder, der gerne vil dyrke forskellige sportsgrene sammen med andre. Få sved på panden og grine sammen. Det er hver tirsdag kl. 20-21.30 i BMI hallen (hal 2). Følg med i facebokgruppen her.

Sponsorer

Tak til vores sponsorer – uden jer, ingen forening!