Vælg en side

Om Beder-Malling Idrætsforening

Afdelinger

Medlemmer

Drømme

Beder-Malling Idrætsforening er lokalområdets idrætsforening. BMI har omkring 3.400 antal medlemmer, som er fordelt på 16 afdelinger og aktiviteter, hvilket dermed gør BMI til en af de største idrætsforeninger i Århus Kommune. Med de mange afdelinger og aktiviteter er der en bred vifte af muligheder for idrætsorienteret socialt samvær. BMI holder til i Egelund Idrætscenter, som ligger mellem Beder og Malling, 12 km syd for Århus. Derudover tilbyder BMI aktiviteter på både Beder og Malling skole.

I BMI har vi en fleksibel tilgang til det at lave idræt og det at arbejde med talentudvikling. Det vil sige, at der er plads til alle! Dette gælder både nybegyndere, medlemmer der dyrker sport for hyggens skyld, men lige såvel medlemmer, som ønsker at dyrke idræt på et højere niveau. BMI er dermed en bred idrætsforening, hvor man nogle gange vinder, og andre gange taber man. Nogle gange finder man ud af, at den ene idrætsgren er sjovere at dyrke end den anden, men alt dette er der plads til i BMI.

I BMI har vi et stærkt frivilligt fællesskab, og derfor får et medlem i BMI meget mere end kun ren fysisk velvære. BMI leverer de gode oplevelser, som opstår i fællesskab med andre mennesker, og dette gør, at man som medlem glæder sig til at komme til den ugentlige træning og har lyst til at deltage i forskellige arrangementer sammen med andre medlemmer i BMI.

Historie
BMI blev stiftet i oktober 1977 ved en sammenlægning af I. F. Egelund og Beder Idrætsforening. Disse to foreninger er begge dannet ved tidligere sammenlægninger af foreninger i området, og rødderne går så langt tilbage som til slutningen af 1800-tallet. BMI blev dannet som en motivation til, at de to lokale idrætsforeninger slog sig sammen, så man kunne få sig en 20 x 40 hal med tilhørende svømmehal og halcafeteria. I starten er 00’erne var der behov for en hal mere, som blev bygget, og det fik Egelund Idrætscenter til at se ud, som det gør i dag. Nyeste skud på faciliteterne er kunststofgræsbanen, som åbnede i 2015.

Læs mere om områdets historie ved at besøge det lokale egnsarkiv her.

Kerneformål
Vores kerneformål er at få så mange i lokalsamfundet til at bruge Beder-Mallings Idrætsforening til det, den er god til – og det er at få gode oplevelser, lære nye mennesker at kende og blive udfordret i forhold til, hvad du gerne vil med dit medlemskab i BMI. Derudover ønsker vi at få flere til at dyrke idræt med glæde i så lang tid som muligt. At opleve den glæde, en idrætsforening som BMI kan tilbyde, har en dobbelt betydning, idet man både oplever glæden ved at dyrke selve idrætten, men også glæden ved de relationer, der opstår i forbindelse med idrætten. BMI har et mål om at initiere og facilitere dette, så der opstår et samvær, som man ikke kan undvære, så man uge efter uge bliver glad for at komme og dyrke idræt i BMI i fællesskab med andre.

Interne links