BMI Orienteringsløb

Frivillige

Kenneth Skaug

Instruktør

Kenneth har løbet orienteringsløb siden 1984 og har i mange år trænet børn og unge i orienteringsløb i forskellige klubber og sammenhænge ( Silkeborg OK, Aalborg OK, OK Pan Århus samt Nordkredsens Ungdom 2 gruppe). Desuden er Kenneth medforfatter til bogen “Træning af børn og unge orienteringsløbere”, som er udgivet i samarbejde med Dansk Orienteringsløbsforbund. 

I foråret 2021 er Kenneth træner for minigruppen 5-8 år og træner for børnegruppen 9-14 år.  

Mads Skaug

Instruktør

Mads har løbet orienteringsløb det meste af sit 20-årige liv og er nu en del af det danske juniorlandshold i Orienteringsløb, hvor han bla. repræsenterede Danmark til det nyligt afholdte Junior – VM på hjemmebane i Danmark. Mads har 2 års erfaring som børnetræner i OK Pan Århus.

I foråret 2021 er Mads hjælpetræner for børnegruppen fra 9-14 år. 

Rasmus Østergaard Nielsen

Hjælpetræner

Rasmus har ikke en baggrund inden for orienteringsløb, men er trænergruppens fidilihut, som skaber en god stemning og sørger for, at alle børn bliver set og hørt. 

I foråret 2021 er Rasmus hjælpetræner for både minigruppen og for børnegruppen. Desuden vil han arrangere orienteringsløbsarrangementer i weekenden, hvor alle er velkomne.

Rasmus administerer BMI orienteringsløbs hjemmeside. 

Thomas Bruun Lund

Hjælpetræner

Thomas elsker orienteringsløb både som individuel disciplin og som familieaktivitet.

I foråret 2021 er Thomas hjælpetræner for  mini- og børnegruppen. Desuden vil du finde ham til vores orienteringsløbsarrangementer, som fortrodsvist afholdes i weekenden.

Claus Kjærgaard

Hjælpetræner

Claus er trænergruppens marcipanbrød (sorry, Claus – det er bare quote verbatim) som elsker de kvaliteter, som orienteringsløb tilbyder: Plads til alle, rummelighed og højt til loftet. Claus har ikke erfaring indenfor orienteringsløb, men er frisk på at lære og på at videregive de tips og tricks, han har tilegnet sig.

I foråret 2021 bistår Claus til at afholde fælles orienteringsløbsarrangementer i weekenderne.  

Vi forsøger at gøre vores aller bedste

..men er der noget vi kunne gøre bedre, eller har du en god idé, hører vi gerne fra dig!