Om os

BMI Outdoor er en ny aktivitet under BMI Hovedbestyrelse.

Vi mødtes 10 Outdoor nørder fra Beder/Malling for første gang en aften i december, efter at BMI Hovedbestyrelse havde besluttet af vi måtte ligge under BMI. Vi fik sat ord på hvad vi hver især syntes en BMI Outdoor skulle indeholde af aktiviteter. Vi har holdt online-møde ide/planlægningsmøde i januar, hvor vi fik fortalt hvilken aktivitet vi hver især, havde lyst til at udvikle i Outdoor fællesskabet. I marts mødtes vi udenfor ved Erik den rødes, for at planlægge hvem gør hvad i løbet af forår og sommer 2021.

BMI Outdoor´s mål er at lave outdoor aktiviteter i Beder og Mallings flotte natur. Vi ønsker at skabe et fællesskab omkring outdoor aktiviteter, som kan skabe rammerne for samvær, nærvær og gode oplevelser i naturen. Vi håber, at vi gennem forskelligartede aktiviteter kan inspirere endnu flere til at komme ud i den fantastiske natur, som omgiver os.

Vi ønsker at matche vores behov, for fleksibilitet, og har ikke en forventning om at medlemmerne kommer hver gang, men at man deltager når man kan. Vi ønsker dog, at alle medlemmer gør en frivillig indsats, minimum 2 gange om året, ved at stå for en aktivitet og være i en aktivitetsgruppe, så vi bygger BMI Outdoor op sammen. Vi stiler mod at få flere til at udvikler lidt end at få udvikler meget.

Alle medlemmer bidrager til aktiviteterne og derfor vil aktiviteterne variere afhængigt af medlemmernes outdoor ideer.