Så lægger Egelund Svømmehal igen bassin, skamler og vand til BMI Svømnings årlige, hyggelige Klubmesterskab.

Glæd dig til lørdag den 15. april fra kl. 11.00 til 13.00, hvor du har mulighed for at svømme om kap med dine holdkammerater, vinde medaljer og, ikke mindst, hygge dig med resten af klubbens svømmere.

Klubmesterskabet afholdes igen i år som en spændende svømmedag, hvor der er plads til alle vores medlemmer, og hvor der dystes i forskellige svømmediscipliner indenfor de forskellige årgange. Der vil naturligvis være guld-, sølv-, og bronzemedaljer til de hurtigste i de forskellige discipliner.

BMI Svømnings engagerede trænere og medlemmer af bestyrelsen vil også være til stede på dagen, klar til at hjælpe med alt fra at spænde svømmebriller til gode råd, inden du skal i bassinet. Mange af svømmeinstruktørerne deltager selvfølgelig også i konkurrencerne, så kom og hep på ’din’ træner!

Tilmelding

For at deltage ved BMI Svømnings Klubmesterskab 2023, skal du tilmelde dig her, senest torsdag den 13. april.

Du skal tilmelde dig med udgangspunkt, i hvilket hold du går på, men derudover bestemmer du helt selv, hvor mange og hvilke discipliner du vil stille op i. Hvis du er i tvivl om, hvilke discipliner, du skal stille op i, er det en god idé at spørge din svømmeinstruktør, før du tilmelder dig.

Tilmelding til holdkapper og vandbombekonkurrencer tages på dagen.

Til Klubmesterskabet er der fokus på de gode oplevelser

BMI Svømnings mål er, at alle deltagere ved BMI Svømnings Klubmesterskab skal komme hjem med gode oplevelser og brede smil. I modsætning til de store svømmestævner, er der derfor god tid mellem hvert løb, der er ingen diskvalifikationer, og så er det selvfølgelig muligt at prøve igen, hvis der skulle komme en tyvstart.

På den måde søger vi for at skabe gode rammer for svømmerne, så de kan fokusere 100% på bare at svømme – noget, de jo er glade for og gode til!

Vi håber at se en masse forældre, søskende, bedsteforældre, og hvem der ellers kan komme med. Jo mere hepning, klapning og opbakning, der er rundt om bassinet, jo sjovere bliver det for svømmerne (og tilskuerne).

Skulle du eller dine forældre have spørgsmål til dagen eller om, hvordan du tilmelder dig, er I meget velkomne til at svare på denne e-mail eller skrive til kontakt@bmisvomning.dkkontakt@bmisvomning.dk. Så svarer vi hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer alle!