BMI Svømning er igen i år med til Den Store Svømmedag hvor vi søndag den 8. oktober skal svømme og hygge os. Skal du være med?

Det bliver sjovt. Faktisk også rigtig hyggeligt. BMI Svømning glæder sig til at invitere alle forbi søndag den 8. oktober fra kl. 10 til 16. Her er vi med ved “Den Store Svømmedag” – ligesom mange andre svømmeklubber landet over. Det foregår naturligvis i Egelund Svømmehal. Og det er HELT GRATIS – for alle.

Fokus på hygge og svømning

Det handler i bund og grund om at se hvor langt vi samlet set kan svømme. For os her i BMI Svømning handler det dog ligeså meget om, at alle hver især får svømmet det de har lyst til og hygget sig. Det skal være sjovt at være med.

På dagen er der masser af medarbejdere fra klubben tilstede. De kan hjælpe med at tælle baner, give svømmetips, fortælle gode historier og skrive flotte diplomer, som alle kan få med hjem.

Derudover er der også gratis frugt til de fremmødte så ingen løber tør for energi. Det bliver virkelig sjovt og vi håber at se rigtig mange komme forbi.