Holdbeskrivelser

Børne og Ungdomshold

Nybegynder 3+

Plask og Leg er holdet for 3- 4-årige børn, der gerne vil stifte bekendtskab med vandet. På Plask og Leg har undervisningen fokus på at lære reglerne i svømmehallen samt at få etableret en fortrolighed med vandet, hvilket sker ved hjælp af sjove lege og en masse tålmodighed.
Tilmeld dig holdet

Begynder

Begynder er holdet for de 4- 5-årige børn, der har gået på Plask og leg eller på et tilsvarende niveau, og som er fortrolige med vandet.
På Begynder har undervisningen fokus på at påbegynde de basale svømmeteknikker, men fortsat med en legende tilgang.
Der øves svømning på mave med arm- og benbevægelser samt svømning på ryg med benbevægelser, ligesom der øves i at kunne få hovedet under vand og at hoppe i vandet på forskellige måder.
Tilmeld dig holdet

Nybegynder 5+

Nybegynder er holdet for børn på min. 5 år, der ikke tidligere har gået til svømning, men som gerne vil stifte bekendtskab med vandet og lære at svømme. Der er ingen øvre aldersgrænse.
Tilmeld dig holdet

Let Øvet

Let øvet er holdet for svømmere på min. 5 år, der har gået til svømning i 1-2 år som Begynder, Nybegynder eller på et tilsvarende niveau. Der er ingen øvre aldersgrænse. På Let øvet har undervisningen fokus på den egentlige svømmetræning. Der øves crawl og rygcrawl, ligesom der også øves dykning samt hop fra skamler.
Tilmeld dig holdet

Øvet

Øvet er holdet for svømmere på min. 6 år, der har svømmet på Let øvet eller tilsvarende niveau.
Der er ingen øvre aldersgrænse.
På øvet har undervisningen fokus på den videre svømmetræning.
Der øves crawl og rygcrawl, ligesom der også øves svømmevejrtrækning, delfinsvømning og kortere distancedyk.
Tilmeld dig holdet

Meget Øvet

Meget øvet er holdet for svømmere på min. 7 år, der har svømmet på øvet eller på et tilsvarende niveau.
Der er ingen øvre aldersgrænse.
På Meget øvet har undervisningen fokus på den videre svømmetræning og indledende stævnetræning.
Der øves crawl og rygcrawl inkl. svømmevejrtrækning, ligesom der påbegyndes undervisning i butterfly og brystsvømning, og der
trænes hovedspring fra skamler.
Tilmeld dig holdet

Svøm og Leg

På holdet Svøm og Leg er der fokus på sjove aktiviteter, og lege der bruger hele kroppen. Det er en forudsætning at du allerede kan svømme uden bælte og vinger og kan dykke kortere distancer under vand.
Har man tidligere gået på holdet “Meget Øvet”, er dette et oplagt hold at fortsætte på, hvis du mere er til sjove lege og kreative aktiviteter i bassinet, frem for traditionel svømmeteknik og banesvømning. Man skal være forberedt på, at der vil være konkurrenceprægede aktiviteter på holdet, men alle kan selvfølgelig være med.
Tilmeld dig holdet

T2

T2 er holdet for svømmere, der har svømmet på Meget øvet eller på et tilsvarende niveau.
Der er ingen øvre aldersgrænse. På T2 har undervisningen fokus på den videre svømmetræning og stævnetræning.
Der øves crawl, rygcrawl, butterfly og brystsvømning, ligesom der svømmes længere distancer og trænes hovedspring og basale livredningsteknikker.
Tilmeld dig holdet

T1

T1 er holdet for svømmere, der har svømmet på T2 eller på et tilsvarende niveau, og som er blandt de bedste svømmere i klubben. Der er ingen øvre aldersgrænse.
På T1 har undervisningen fokus på den videre svømmetræning, stævnetræning og stævnedeltagelse.
Der øves avancerede teknikker inden for crawl og rygcrawl, samt butterfly og brystsvømning, ligesom der trænes udvidede livredningsteknikker.
Tilmeld dig holdet

Voksenhold

Svømmetræning for voksne

‘Svømmetræning for voksne’ er holdet, hvor du blive en bedre svømmer. På holdet kan du blive undervist i alle stilarter, samt eventuelle ekstra ting, såsom vendinger, startspring, dykning eller lignende.
Tilmeld dig holdet

Motionssvømning

Motionssvømning henvender sig til svømmeren over 15 år, der gerne vil svømme for den gode motions skyld. På holdet er der en livredder til stede, mens svømmerne selv styrer deres træning. Livredderen kan spørges til råds. Motionssvømning i BMI har tre træningstider om ugen, hvor man frit må komme som man lyster.
Tilmeld dig holdet

Pensionistholdet

På pensionistholdene mødes egnens aktive pensionister til fysisk aktivitet og socialt sammenværd. Til stede er en livredder, der sikrer for at sikkerheden er i top.
Tilmeld dig holdet

Aquafit

Aquafit henvender sig til alle over 15 år, der gerne vil bruge vandet som træningsredskab, uden at skulle svømme baner. Her udnyttes vandet enestående egenskab som aktiv modstand i forbindelse med træning i vand, på en ny og spændende måde. På holdet arbejdes både med konditionstræning og muskelstyrke, uden risiko for overbelastningsskader, da vandets opdrift mindsker belastningen på muskler og led.
Tilmeld dig holdet

Familietid

Familietid henvender sig til familier, der gerne vil tilbringe aktiv tid sammen. På holdet er der både plads til at svømme baner, men i mindst lige så høj grad at leg, plaske og hygge sig sammen. Dette er en meget fin måde at introducere de små vandhunde til bassinet, reglerne og turen gennem omklædningsrummet.
Tilmeld dig holdet

Morgenfriske svømmere

Kom og få en god start på dagen, hver tirsdag kl. 8-9.00 på holdet ”Morgenfriske Svømmere” hos BMI Svømning. Svøm i eget tempo, og stilart. Alle kan være med. Hvis du har behov for undervisning og tilretning af forskellige stilarter er svømmetræneren klar til at hjælpe dig i gang med at svømme eller videre i din svømmeudvikling.
Formålet er at forbedre din kondition og svømmestil med en ugentlig svømmetime og sparring med en instruktør. Der vil efterfølgende være mulighed for café hygge med holdets svømmere i Café Klubånd. Du har også mulighed for at gå med tirsdags-gågruppen kl. 9.00, der mødes i caféen efter svømmeturen.

Strandløvernes vandkamp og vandmotionshold

Strandløvernes vandkamp og vandmotionshold er et hold med styrkende vandmotion, sammenhold i vandet og i Café Klubånd efter vandkampene. Her får du mulighed for at komme i form, grine og træne sammen med andre vandglade strandløver, der også er motiveret for at komme op ad sofaen og i gang. Vores svømmetræner planlægger forskellige aktiviteter, der er udfordrende for alle niveauer – fra nybegynderen til den habile svømmer. Formålet er at få sved på panden, vand i håret og smil på læben.