BMI Volleyball

kom og vær med

Seneste nyt

Sæsonstart

SÆSON START   Volleyballafdelingen har sæsonstart med træning fra torsdag 25. august 2022 kl 19:00 i Egelundhallen. Nye interesserede kan blot møde op og deltage i en gratis prøvetræning. Velkommen til en ny sæson til både gamle og nye medlemmer 🙂 SponsorerTAK...

læs mere

Trøje sponsor

Trøje sponsor kom og vær medSponsor og trøjer Vores flotte kamptrøjer er sponsoreret af CLT Patents.kom og vær medSeneste nytSponsorerTAK til vore sponsorer – uden jer, ingen forening!

læs mere

kom og vær med

Samvær og fælles oplevelser

Volleyballafdelingens idé er at pleje og fremme motionssporten under afslappede forhold, hvor samvær og fælles oplevelser prioriteres højt.

Afdelingen er præget af en positiv ånd, humør og en uformel omgangstone, hvor medlemmerne trives.

Volleyballafdelingen tilbyder træning til seniorer på motionsplan. Vi spiller mix-volley på tværs af alder med det til fælles, at spillerniveauet er let øvet til øvet.

Træningen foregår torsdage fra kl. 19.00 til 21.00. Vores sæson strækker sig fra august til maj i Egelund. I sommerpausen spilles der beachvolley på beachvolley-banen ved Egelund.

På turneringssiden deltager vi i DGI’s mix-turnering og stævner, og evt. også  invitationsstævner.

Vi har flere selskabelige højdepunkter i løbet af året. Juleafslutning, vinter- og sommer-fest samt  beachvolley-banens åbning er traditionsrige mærkedage.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte formand Tyge eller til at komme forbi til en prøvetræning.

Sponsorer

TAK til vore sponsorer – uden jer, ingen forening!