BMI Volleyball

Volleyballafdelingens idé er at pleje og fremme motionssporten under afslappede forhold, hvor samvær og fælles oplevelser prioriteres højt.

Afdelingen er præget af en positiv ånd, humør og en uformel omgangstone, hvor medlemmerne trives.

Volleyballafdelingen tilbyder træning til seniorer på motionsplan. Vi spiller mix-volley på tværs af alder med det til fælles, at spillerniveauet er let øvet til øvet.

Træningen foregår torsdage fra kl. 19.00 til 21.00. Vores sæson strækker sig fra august til maj i Egelund. I sommerpausen spilles der beachvolley på beachvolley-banen ved Egelund.

På turneringssiden deltager vi i DGI’s mix-turnering og stævner, og evt. også  invitationsstævner.

Vi har flere selskabelige højdepunkter i løbet af året. Juleafslutning, vinter- og sommer-fest samt  beachvolley-banens åbning er traditionsrige mærkedage.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte formand Tyge eller til at komme forbi til en prøvetræning.

Seneste nyt

Sæsonstart

Volleyballafdelingen har sæsonstart med træning fra torsdag 27. august kl 19:00 i Egelundhallen. Nye interesserede kan blot møde op og deltage i...

Aflyst: Generalforsamling i BMI Volleyball

Generalforsamlingen er aflyst. Der vil komme en ny indkaldelse når det er muligt igen at mødes. Volleyballafdelingen afholder ordinær...

Trøje sponsor

Vores flotte kamptrøjer er sponsoreret af CLT Patents.

Billedgalleri

Billeder fra træning i BMI Volleyball - se dem her
Find det hurtigt
  • Holdtilmelding
  • Holdplan
  • Åbningstider
  • Arrangementer