BMI Volleyball

kom og vær med

Seneste nyt

Generalforsamling for BMI Volleyball torsdag 13.4.2023

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling for BMI Volleyball, torsdag den 13. april 2023 kl. 20 i Egelund (TV-stuen).Dagsorden ifølge foreningens vedtægter. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 10 dage...

læs mere

Trøje sponsor

Trøje sponsor kom og vær medSponsor og trøjer Vores flotte kamptrøjer er sponsoreret af CLT Patents.kom og vær medSeneste nytSponsorerTAK til vore sponsorer – uden jer, ingen forening!

læs mere

kom og vær med

Samvær og fælles oplevelser

Volleyballafdelingens idé er at pleje og fremme motionssporten under afslappede forhold, hvor samvær og fælles oplevelser prioriteres højt.

Afdelingen er præget af en positiv ånd, humør og en uformel omgangstone, hvor medlemmerne trives.

Volleyballafdelingen tilbyder træning til seniorer på motionsplan. Vi spiller mix-volley på tværs af alder med det til fælles, at spillerniveauet er let øvet til øvet.

Træningen foregår torsdage fra kl. 19.00 til 21.00. Vores sæson strækker sig fra august til maj i Egelund. I sommerpausen spilles der beachvolley på beachvolley-banen ved Egelund.

På turneringssiden deltager vi i DGI’s mix-turnering og stævner, og evt. også  invitationsstævner.

Vi har flere selskabelige højdepunkter i løbet af året. Juleafslutning, vinter- og sommer-fest samt  beachvolley-banens åbning er traditionsrige mærkedage.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte formand Tyge eller til at komme forbi til en prøvetræning.

Sponsorer

TAK til vore sponsorer – uden jer, ingen forening!