Solen skinnede udenfor, men det afholdte ikke 36 svømmere fra at bruge deres lørdag i Egelund Svømmehal. Der var nemlig Klubmesterskab i BMI Svømning og det var selvfølgelig vigtigt at være med til.

Se billeder fra dagen via dette link

Unge som gamle var mødt op for at få en sjov dag. Klubmesterskabet blev nemlig igen i år en dag med masser af god energi, der viste sig udbytterigt i bassinet. I hallen var også et flot fremmøde af forældrene og søskende, der var klar til at støtte deres familiemedlemmer.

Omkring bassinet var også en hær af folk i blå trøjer. Klubbens medarbejdere var nemlig mødt talstærkt op denne dag, så alt fra opbakning til tidtagning kunne forløbe gnidningsfrit. En stor tak for deres indsats.

Sjov på kanten sikrede fart i bassinet

Inden stævnestart brugte mange tiden sammen med deres holdkammerater og familier. Smilene var store hos alle, hvilket viste sig at være en kæmpe fordel.

“Det var dejligt, at alle heppede. Min vending på 50 fri var dårlig, så jeg fik kun en fjerdeplads – men så fik jeg heldigvis en medalje i 50m rygcrawl,” lyder det fra Andreas på 11 år.

Andreas havde deltaget ved Klubmesterskabet før, så han havde gjort sig nogle forberedelser op til den store dag.

“Faktisk havde vi øvet både vendinger og startspring op til stævnet, så det ærgrede mig selvfølgelig at vendingen glippede. Men jeg føler stadig det gav pote i resten af løbet, så næste gang er jeg sikker på det hele nok skal fungere,” fortæller en håbefuld Andreas.

Holdkap med unge og gamle

I år blev der prøver et helt nyt koncept af. For at skabe en sjovere holdkap, blev holdene dannet ved hjælp af folk i alle aldre. Et fint lille twist, der ikke mindst vakte glæde hos de lidt ældre svømmere

“Man bliver jo lidt ekstra ansporet, når man svømmer sidste tur på en holdkap, som man svømmer sammen med sin søn. Dejlig dag med afslappet, hyggelig stemning,” fortæller Robert, der til daglig svømmer på holdet “Svømmetræning for voksne”.

Under selve løbet blev der også heppet ivrigt. Det er ikke hver dag en sådan holdkap afvikles og det spredte smil hos de mange tilskuere. Og det smittede af på deltagerne når de kom op efter at have svømmet deres tur, hvor de selv kastede sig over hepningen.

“Jeg kunne høre min søn heppe på mig, så det motiverede mig til lige at give den ekstra meget gas. Heldigvis holdt det hjem,” tilføjer Robert glad.

Flere svømmemeter efter sommerferien

Nu nærmer sæsonen sin afslutning, men efter sommer er der en ny chance for sammen at svømme rigtig langt og hurtigt. BMI Svømning deltager nemlig igen i år ved Den Store Svømmedag, der afvikles søndag den 7. oktober fra 10-16.00.

Her kan flere generationer igen slå sig sammen og se hvor langt de kan svømme på 6 timer. Forhåbentlig mere end 89.300 meter fra sidste år. Deltagelse er gratis og der vil være masser af gratis frugt til de fremmødte.

Se billeder fra dagen via dette link