Se billeder fra arrangementet via dette link

Både skyer, sol og en masse glade svømmere viste sig fra deres bedste side, da BMI Svømning for 9. gang afholdt Sleepover i og omkring Egelund

Det var lagt op til endnu en gang råhygge, da invitationen til Sleepover blev sendt ud. Mange havde prøvet det før, og heldigvis skulle de med igen. I år var der dog også besøg fra nogle helt nye, der heldigvis fik en masse gode oplevelser med hjem.

Det hele startede på græsplænen for enden af Egelund Svømmehal. Alt imens forældre og svømmere stillede telte op, blev afkrydsningslisten lige så stille fyldt ud. Forældrene fik sagt farvel, og svømmerne fik sikret, at både tøjdyr, myggespray og den varme sovepose var kommet med.

Flotte takter i opgaveløsningens kunst imponerede ny medarbejder

Efter en eksplosiv og energisk introleg, hvor både konditionen og ens evne til at huske navne blev testet, stod den på det traditionsrige Sleepoverstjerneløb, som sendte svømmerne ud i alle afkroge af Egelund Idrætscenter.

“Jeg synes, svømmerne klarede det super godt,” lyder det fra Rasmus Thulstrup, der ved Sleepover havde sin første arbejdsdag i den blå trøje.

“De ville det gerne, og de prøvede virkelig at komme igennem som de bedste,” fortsætter han.

Der blev både dystet i filmproduktion, eventyrgætning, langkastning og meget andet. Et bredt udvalg af forskellige opgaver, som svømmerne heldigvis tog imod med masser af energi og entusiasme.

Svømmeplask i massevis og en stor hund fyldte svømmehallen

Efter en times tid i det fri fik svømmerne endelig lov at komme indendørs i svømmehallen, hvor de alle har deres faste gang. Svømmehallen var fyldt op af både medarbejdere i blå trøjer og forventningsfulde svømmere, og i midten af bassinet lå der en helt særlig genstand.

En stor oppustelig hund havde nemlig fundet vej til bassinet i anledningen af Sleepover, og den fik pulsen op hos de fleste. Det blev nemlig hurtigt en konkurrence om at komme op på den og se, hvor længe det var muligt at blive siddende, før man fik et puf ned.

“Det var svært at komme op på hunden igen, og det gjorde det ret sjovt,“ fortæller Lauge

på 11 år, der var med til Sleepover for første gang.

“Det fik Chris, Ludvig og jeg meget tid til at gå med. Det lykkedes os også at skubbe en instruktør eller to i bassinet” fortsætter han.

Der var nok at se til, og det fik vores nye medarbejder Rasmus også at føle, da 2 svømmere fik en, hvad de synes, var en rigtig god idé. De brugte nemlig han og Victor som kraner, så de fra hver af medarbejdernes ryg kunne dyste mod hinanden.

“Pigerne havde det rigtig sjovt, men det havde Victor og jeg faktisk også. En af de sjovere opgaver,” fortæller Rasmus glad.

Hyggelig aften og stille nat sluttede Sleepover af

Efter en god svømmetur ventede et knitrende bål udenfor. Det skabte grundlaget for, at der blev hygget omkring bålet med at bage snobrød og riste skumfiduser. Det blev et hit hos både medarbejdere og svømmere. Selvom ikke alle snobrød blev lige pæne, blev der også her lagt god energi i projektet.

“Mit snobrød kiksede lidt, men det var hyggeligt omkring bålet og jeg fik til gengæld spist en masse ristede skumfiduser,” fortæller Lauge på 11 år.

Om det var snobrødsbagningen eller de mange aktiviteter op til, der gav ro i teltene, vides ikke. Men sidst på aftenen blev de sidste snakke udvekslet, og så var der helt stille i teltlejren i Egelund, indtil næste morgenstund.

Efter en kort svømmetur blev svømmerne mødt af forældre og søskende, der kom med lækker morgenmad. Solen skinnede på både svømmere, medarbejdere og forældre, og alle tog glade hjem fra dette års Sleepover. BMI Svømning glæder sig til endnu et Sleepover næste år, og mange af svømmerne tog hjem med deres forældre, mens de fortalte, at de glædede sig til at være med igen til næste år.

Se billeder fra arrangementet via dette link