66 energiske svømmere skrev sig ind i BMI’s historiebøger, da de var med til at svømme hele 89.300 m, og så endda på kun 6 timer. Nu er målet at have det mindst lige så sjovt og svømme endnu længere næste år.

Imens regnen trommede ned på Egelund Svømmehal søndag den 1. oktober, var der indenfor godt gang i bassinet. BMI Svømning deltog nemlig i Den Store Svømmedag, hvor vi som klub skulle se hvor langt vi kunne svømme på 6 timer. Det hele begyndte kl. 10.00, og på de to første timer havde 39 svømmere allerede svømmet 25.000 meter, og det blev kun bedre resten af dagen.

God stemning gav masser af energi

Formålet med Den Store Svømmedag er i bund og grund og have det sjovt. Det var ingen undtagelse i år, hvor adskillige svømmere i alle aldre, både medlemmer og ikke-medlemmer, kiggede forbi og tog nogle baner i bassinet. Selv de helt unge deltagere svømmede flere kilometer, og flere af vores svømmere på holdet ’Svømmetræning For Voksne” og T2 kom helt op over 5.000 meter hver.

Alle svømmere bidrog med mange meter, og derfor kunne vi kl. 16.00 slutte dagen af med et resultat på 89.300 samlede svømmemeter. Helt vildt flot og en forbedring på 21.150 m, i forhold til rekorden fra 2015. Klubbens mål er selvfølgelig, at dette års rekord bliver slået, og vi håber en masse svømmere vil hjælpe til i 2018.

BMI’s 40 års jubilæum blev fejret med sjov konkurrence

Oktober måned 2017 er noget helt særligt i BMI. Det markerer nemlig 40 års jubilæet for BMI’s eksistens. I den anledning havde vi i samarbejde med Café Klubånd udloddet 2 BMI Burgere, til den svømmer der vil få det samlede antal svømmemeter til at runde 40 km. Den heldige svømmer blev Jørgen Bjerg, der med fuld fart slog hånden ind og fik tælleren til at ramme 40 km.

”Jamen dog. Det var da fedt,” lød det fra Jørgen, da han fandt ud af hvad han havde medvirket til.

”Det er jo rigtig sjovt at være herude, og jeg skulle gerne over 1000 meter i hvert fald,” nåede han at sige, inden han ilede videre. Jørgen nåede ikke blot 1000, men hele 2000 meter inden han drog hjem igen.

Se interviewet med Jørgen nedenfor