Det normale lys var erstattet af flere hundrede knæklys, da BMI Svømning igen i år afholdt Halloween-aften i Egelund Svømmehal. Mere end 100 børn og unge i alle aldre kiggede forbi, og skabte en magisk stemning.

Energien sprudlede hos alle, da dørene blev åbnet til BMI Svømnings halloween-aften her i weekenden. Unge som gamle var mødt op for at være med, og ikke mindst opleve magien ved oktober måneds populære højtid. Modsat mange andre arrangementer med BMI Svømning, er denne her fyldt med uhygge, masser af skrig og et hav af sjove aktiviteter.

”Det er helt vildt” lød det fra en af svømmerne, da hun lige havde fået sit knæklys om armen og derefter sprang i bassinet. Hun lod sig ikke kue af det slukkede lys, de mange skrig fra de andre svømmere og det mørke vand under hende, og plaskede straks ud på midten. Her ventede vennerne, der allerede havde fundet sig til rette på en svømmeplade og nu spurtede ned i modsatte ende. Omkring dem var mere end 100 andre svømmere, hvis knæklys alle lyste op i det ellers tomme mørke, og skabte et fascinerende lysshow for både svømmere og medkiggende forældre.

Traditionsrige aktiviteter med små twist

Udover at svømmehallen i dagens anledning var både mørk og fyldt med halloween-pynt, var flere klassiske aktiviteter også stillet op. Det kræver ikke mere end en spand med vand, hvis du skal holde børn og unge beskæftigede. Det så vi også til halloween, hvor vores attraktion ”Det kolde gys” spredte uhygge og masser af skrig hele arrangementet igennem. Vores medarbejder Stian havde æren at af passe netop denne del af svømmehallen, og slap på ingen måde tør fra opgaven. Legen spredte sig nemlig, og medvirkede til en herlig stemning blandt de mange svømmere.

Kolde gys var dog ikke de eneste elementer, der gjorde halloween ekstra uhyggeligt. For enden af bassinet ventede vores røde rutschebane, der i dag var alt andet end rød. Beklædt og pakket ind i sort plastik, skabte den en rutschetur hvor svømmerne aldrig helt vidste, hvor de kom hen. Knæklysene indeni gav en følelse af hvor hurtigt de gik, før de ramte ned i det sorte dyb. Og svømmede du for tæt på kanten efter landing i bassinet, kunne de risikere at blive ramt af kolde vandstråler, der spredte sig udover bassinet. Så det krævede både fokus og is i maven, hvis man skulle komme rundt uden forskrækkelse.

Uhyggen tog kegler og tiden fløj afsted

Tiden går altid hurtigt, når du har det sjovt. Og alt imens de mange deltagere havde fået tilkæmpet sig adskillige knæklys, sat dem over alt på kroppen og begyndt at bytte med hinanden, havde vores hal-ur tikket derud af. Efter 90 minutter med fuld fart på, stimlede alle svømmerne sig nu sammen omkring de populære slikposer, som markerede slutningen på endnu en magisk halloween-aften. Lyset var vendt tilbage i svømmehallen, og der var brede smil at spore hos de mange forældre for enden af bassinet. Først og fremmest kunne de nu se deres børn igen, men også de store brede smil de bar rundt på.

Imens deltagerne klædte om og fik snakket dagens aktiviteter igennem, fløj BMI Svømnings medarbejdere rundt i svømmehallen, så den igen kom til at ligne sig selv. Med det sidste grønne saftevand og overskydende slikposer som benzin gik der kun 30 minutter, før det blå tæppe igen kunne rulles henover bassinet, og gadelamperne udenfor stråle ind igennem vinduerne. Endnu en magisk halloween-aften var forbi.