Vi har en vigtig besked til alle.

BMI Svømning må grundet udbruddet af den nye coronavirus COVID-19 holde lukket på ubestemt tid.

BMI har på generalforsamling tirsdag den 10. marts besluttet at lukke ned for alle BMIs aktiviteter i Egelund Idrætcenter med øjeblikkelig virkelig, og det påvirker derfor også Egelund Svømmehal. Det sker i forlængelse af Malling Skoles udmelding om at lukke skolen i 14 dage. 

Det betyder også, at BMI Svømnings Klubmesterskab lørdag den 21. marts aflyses. 

Vi vil i BMI Svømning samtidig løbende holde jer medlemmer opdateret med nye informationer.

Skulle der være spørgsmål eller kommentarer hertil er I meget velkomne til at kontakte os på kontakt@bmisvomning.dk eller kontakte vores formand Michael Kaas Christensen på telefon 20 83 55 70.

Vi vil svare hurtigst muligt og anmoder om respekt for tid til dette, da vi i kommende tid vil få en del henvendelser. Vi takker for forståelsen.

Muligvis mange spørgsmål fra medlemmer efter denne udmelding

At BMI Svømnings aktiviteter i Egelund Svømmehal lukkes på ubestemt tid skaber naturligvis en masse spørgsmål fra jer medlemmer. Vi vil i BMI Svømnings bestyrelse løbende få styr på de forskellige detaljer, og der vil komme en udmelding senere på ugen, når vi ved mere om hele situationen.

Vi beder også her om forståelse for at nogle beslutninger vil tage tid, men vi skal nok sørge for at alle får besked om alle relevante detaljer.

Med venlig hilsen
BMI Svømnings bestyrelse