Peter Fink er ansat som ny børneudviklingstræner i BMI Fodbold.

Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi i BMI Fodbold  har ansat Peter Fink-Andersen i stillingen som børneudviklingstræner. 

Mange af jer kender Peter i forvejen, da han har været træner i klubben i flere år og blandt andet i 2015 var med til at opstarte det succesfulde koncept  “Fodbold for små fødder”. Peter bor i Malling med sin familie, er læreruddannet og har uddannet sig som træner gennem DBUs uddannelsessystem.

Det er også et DBU-koncept, der er årsag til, at BMI nu tilknytter en børneudviklingstræner. BMI Fodbold har nemlig valgt officielt at blive en del af DBU’s koncept “DBU Børneklub”. Dette betyder, at vi i samarbejde med DBU får rådgivning, inspiration og værktøjer til at skabe fantastiske rammer for børnefodbolden i BMI til glæde for alle børn. 

Peters primære opgaver er defineret i DBU Børneklub konceptet og handler blandt andet om:

  • At kvalificere træningsmiljøet med henblik på dygtigere, gladere og sundere børn.
  • At kvalificere træningsmiljøet ved at coache og træne børnetrænerne.
  • At hjælpe med at låse op for børnetrænernes egen nysgerrighed, læring og kreativitet.

Alt sammen kommer til at ske i tæt samarbejde med BMI Fodbolds dygtige børnetrænere på både pige- og drengesiden – primært fra u4-u12.

Helt konkret vil det være muligt for trænerne at lave en aftale, hvor Peter kommer forbi og kan deltage i træningen, tage en station, stå for træningen med hjælp fra holdets trænere eller observere træningen og bagefter lave en sparring omkring relevante problemstillinger, 

Peter vil være på træningsbanerne flere gange om ugen men vil også meget gerne kontaktes på mail pfink1976@gmail.com eller tlf. 61272990.


Stort velkommen til Peter – vi glæder os til samarbejdet. 

Hilsen bestyrelsen i BMI Fodbold