ORIs PIRATSKATTEJAGT

Søndag den 16. august 2020 fra 10 – 12 afholder vi en piratskattejagt.

Piraten ved navn Ori Entering skal bruge hjælp fra frygtløse og seje børn til at løse spændende mysterier, som Ori ikke selv kan gennemskue. Ori har nemlig drukket for meget hyldeblomstsaft, så skattekortene er blevet utydelige og posterne i naturen er nærmest væk. Kan du hjælpe Ori?

På søndag kan du prøve kræfter med en eller flere af Oris tre vilde skattejagter, som er så svære, at de ville få enhver landkrabbe til tænke sig så godt om, at de ville pille næse med tommelfingeren! Skattejagterne skal hjælpe Ori med at:

  • Finde besætningen (målrettet pirater fra 4 år og opefter)
  • Åbne kisten (målrettet pirater fra 6 år og opefter)
  • Finde piratskibet ”Mall Ingbe Der(målrettet pirater fra 8 år)

Hvem kan deltage: Alle pirater, udklædte som ikke-udklædte, er meget velkomne til at deltage. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendigt. Man skal ikke være medlem af BMI Orientering for at kunne deltage.

Mødested: Engdalgårdsparken i Beder.

Hvad skal jeg medbringe: Godt pirathumør! Vi er flere trænere fra BMI orientering I startområdet, som vil vejlede og udlevere kort (du skal ikke printe kort). Dog kan det være en fordel, at medbringe telefon til at tage billeder med, da nogle kort hænger ude på ruten.

Corona: Vi skal respektere at holde afstand til hinanden og spritte hænder. Man må ikke røre ved posterne undervejs.

Se yderligere information på vores Facebook-side: bmiorientering